Hakola Lazy Classic

Uusi sohvamme on saapunut ja me rakastamme sitä!

Hakola_Lazy.png
Hakola_Lazy3.png


Valitsimme vanhan tilalle Hakolan Lazyn, johon koko perheemme mahtuu kirjaimellisesti loikoilemaan. Kankaaksi valitsimme helppohoitoisen ja kestävän Florist - kankaan kitin värisenä. Kangasvalinta havaittiin hyväksi jo aiemman sohvamme kanssa: Kestävä ja pestävä! Ominaisuuksia, joita lapsiperheessä arvostaa.

Hakola on muuten mielestäni oiva esimerkki siitä, miten asiat tulisi hoitaa ja brändiä rakentaa. Miksikö?

Vahva brändi-identiteetti, inspiroiva tarina, mieleenpainuva ja erottuva visuaalinen ilme, joka toistuu kaikissa rajapinnoissa verkkokaupasta, kivijalkaan ja kotiinkuljetuksiin. Näiden lisäksi aidosti asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen asiakaspalvelu viimeistään saavat rakastumaan brändiin. Tuotteita unohtamatta!

Uskon vahvasti, että Hakolasta tulee tulevaisuudessa Artekin kaltainen klassikkonimi, jonka aarteet kiertävät sukupolvelta toiselle.

Hakola hoitaa homman!

xx


/ A brand to remember: Hakola – Made in Jurva, made for life.