Olohuoneessa

Se fiilis, kun remontti on viimein valmis ja huonekalut alkavat löytää oman paikkansa kaaoksen jälkeen!

olohuoneessa1.png

Olohuone-keittiömme on yhtenäistä tilaa. Tila on melko kompakti , mutta pohja toimiva ja mahdollistaa monta erilaista järjestystä. Viime aikoina onkin tullut pyöriteltyä kalusteita jos jonkin verran. Tämä järjestysnumerossaan viides (I know…) ratkaisu tuntuu tällä erää parhaimmalta. Sohva rajaa oleskelutilan puolen omakseen ja ruokapöydälle on myöskin oma soppinsa. Ikkunat pääsevät myös parhaiten oikeuksiinsa tässä järjestyksessä.

Sisustuksessa meillä on sekaisin edullisempaa ja hintavampaa, uutta ja vanhaa. Kuvissa vilahtava Martelan musta tuoli on 25 euron arvoinen kirppislöytö, kun taas Hakolan Cosy sohva ensimmäinen iso ostoksemme tähän kotiin Pholc kattovalaisimen lisäksi. TV-taso on puolestaan perusikeaa ja peruja vanhasta kodistamme, mutta toimii täälläkin.

Kotoisaa viikonloppua!

Lue myös:

Kid’s room

Remontti update: Keittiömme