MOIMOI ACCESSORIES

moimoi haastoi minut mukaan hauskaan What's in my bag -laukkuhaasteeseen. 

Mitä kannan aina mukanani, entä mitä yllättävää laukustani useimmiten löytyy ja kenen kanssa haluaisin vaihtaa laukkuja päikseen?

moimoi2.png
moimoi7_updated.png
moimoi1.png
moimoi3_updated.png
Yhteistyössä  moimoi accessories

Yhteistyössä moimoi accessories

Bag moimoi accessories

Kannan mukanani aina ainakin puhelinta, avaimia ja korttikoteloa, sekä Elisabeth Ardenin 8 hour huulivoidetta, johon olen totaalisen koukussa. Myönnettäköön, että näiden lisäksi laukustani löytyy useimmiten aika paljon vaikka mitä muutakin. Vitsailut laukkuni painosta eivät näin ollen ole aivan tuulesta temmattuja... Haastattelu kaikkine vastauksineen löytyy kokonaisuudessaan täältä, käykää lukaisemassa!

Jos moimoi ei ole entuudestaan tuttu, kannattaa tutustua. Merkki on tarinaansa ja arvojaan myöten ainutlaatuinen, ja mikä parasta merkki on helsinkiläinen! Lisää brändistä täällä.

Lämmin kiitos vielä moimoi:n koko tiimille ja erityisesti Minervalle tästä ihanasta yhteistyöstä! Kaltaisenne brändit (ja ihmiset) ovat kultaa. Ja mitä Ottoon tulee, hän pysyy kanssani varmasti ikuisuuden!

...to buy less and better quality, products that last long. Every item must be practical, timeless without sacrificing the good looks.

xx

 

// A brand to remember: moimoi accessories. Read more here!