BECAUSE I'M HAPPY

Olen kokenut viime aikoina äärimmäistä onnen tunnetta siitä, että voin viettää nykyisin niin paljon aikaa Helsingin kodissamme, kaupungin sykkeessä, ystävien ympäröimänä. Miksikö?

Helsinki.png

Koska yksinkertaisesti rakastan Helsinkiä ja rakastan asua keskellä kaupunkia! Rakastan sitä, että kaikkialle on kävelymatka ja voin hakea vaikka aamukahvini kotikadun kahvilasta, jos niin haluan. Eritoten rakastan ihmisvilinää ja sitä, että voin ex tempore tavata ystäviä, lähteä syömään tai lasilliselle kelloon tai viikonpäivään katsomatta, koska aina on jokin paikka auki. Rakastan, että on ravintoloita, kulttuuritarjontaa ja tapahtumia, joista on varata valita. Rakastan myös sitä, että kaupungissa asuessa ei tavallaan ole koskaan yksin, sillä aina on elämää ympärillä. Ja ne ystävät, kun he ovat ympärillä, silloin pystyy mihin tahansa. Love this.

Toivottavasti sinäkin olet juuri siellä, missä on hyvä? Upeaa uutta viikkoa! 

xx

// Why I love Helsinki? Because it's fucking fabulous, just like my friends.