NEWBORN SHOOT

Hello! Blogi on taas elänyt omaa hiljaiseloaan: Elämän suuret ja pienet tapahtumat, ja nämä mielettömät toukokuun helteet! Siinäpä selityksiä kerrakseen. Paljon on kuitenkin ruudun toisella puolen tapahtunut. Pari viikkoa sitten saimme mm. nimen tälle ihastuttavalle pikkuneidille ja sain kunnian ottaa hänestä muutaman newborn -kuvan. Tässä niistä muutama.

viivi3_bw_small.png

 

Hassua muuten, miten kuvatessa mieleen tulvahti aivan ensimmäiset viikot myös oman minimiehemme kanssa ja Heliannan hänestä taltioimat kuvat. Kyllä kuvaaminen/kuvauttaminen kannattaa, kuvat jättävät jälkeensä niin kauniita muistoja ja niiden avulla pääsee hetkessä takaisin kyseiseen hetkeen kiinni. Se on taianomaista.

Kaunista ja ikimuistoista sunnuntaita, palataan taas pian!

xx

Ps. Helianna vaikuttaa pian Tampereella eli hoi kaikki manselaiset!

 

// My adorable niece photographed by me.