OUR HOME

Koti on itselleni pyhä paikka. Olen aikamoinen kotihiiri ja siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että kotona on hyvä feng shui. Kodissamme Korkeavuorenkadulla sitä on ehdottomasti ollut.

home2.png
home.png

 

Kahden sisäpihan suojassa, mutta kuitenkin vain muutaman askeleen päässä kaupungin kauneimman kadun sykkeestä. Aamuauringossa kylpevät huoneet, ylimmän kerroksen rauha ja uniikki ullakkotunnelma. Love it!

Nyt elämä kuitenkin kuljettaa uuteen osoitteeseen ja haikein mielin olemme laittaneet asuntomme myyntiin. 

Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa Ullanlinnan sydämessä. Lisätietoja täältä. Allekirjoittaneelta saa myös toki kysyä aiheeseen liittyen. Toivottavasti joku ihana löytää tästä itselleen uuden rakkaan kodin. Tässä kodissa on viihdytty!

xx

// Selling our home, more details from Tilava.