ARKISIA ASIOITA

Kun päässä pyörii kaikkea muuta kuin täydellinen instafeedi tai tyylikkäät asukuvat, on vaikea päivittää yhtään mitään. Yltiökiiltokuvamainen (some)maailma on tuntunut viime aikoina tästä syystä erityisen kaukaiselta, jopa teennäiseltä.

Niinpä olen ottanut pienen hengähdystauon kaikkeen. Tauko on tehnyt hyvää ja terävöittänyt sitä mitä ja millaista sisältöä itse haluaisin jatkossa enemmän jakaa omissa kanavissani.

Haluan inspiroida ja jakaa vinkkejä kauniiseen arkeen, viihtyisään kotiin ja tyylikkääseen garderobiin -Oi kyllä! Toisaalta kuitenkin kaipaan aitoutta, rentoa meininkiä, ripauksen realismia ja ihan vain sitä arkea itseään, joka nyt jää tyystin piiloon kauniiden kuvien ja kevyen sanahelinän taakse.

Ehkäpä voisin siis välillä ihan vain kertoa, että mitä oikeasti kuuluu ja ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin? Pelkäämättä sitä, että joitakin tällaiset arkisemmat postaukset, eikä etenkään vauva-arki kiinnosta pätkän vertaa. Totuus kun kuitenkin on se, että tällä hetkellä elämä pyörii hyvin arkisten asioiden äärellä ja niistä onni myös tällä hetkellä koostuu (ja hyvä niin).

hay-loop.png
sketching.png
Airbnb.png
white-sheets.png

Mitäkö sitten oikeasti kuuluu?

Viime aikoina olen yksinkertaisesti vain nauttinut päivistä pienen miehen ja perheen kanssa. Joka päivä minut valtaa suunnaton kiitollisuus siitä, miten asiat ovat juuri nyt. Pikkumies kehittyy ja kasvaa järisyttävää vauhtia ja hänestä on kuoriutunut mieletön tyyppi, joka hauskuuttaa meitä joka päivä. Olen sanoin kuvailemattoman onnellinen, että saan nauttia päivistä kanssaan, vaikka vähäisillä yöunilla edelleen mennäänkin.

Viime aikoina olen myös lisäksi ollut järin innoissani alkaneista graafisen suunnittelijan opinnoistani. Tuntuu, että olen juuri siellä missä pitääkin. Olen innostuksissani käyttänyt huomaamattoman paljon aikaa uusiin ohjelmistoihin tutustumiseen, aiheen youtube tutoriaaleihin ja ihan vain ideointiin. Tätä kai flow juuri on? Aika kuluu intohimoisen asian parissa kuin siivillä.

Lisäksi etsimme edelleen kuumeisesti uutta asuntoa ja ajatukset pyörivät paljolti aiheen ympärillä. Kriteeriemme mukainen tarjonta alueellamme vain on tällä hetkellä valitettavan vähäistä, mutta ehkä kevät korjaa kulkua tässäkin asiassa? Jos tiedät jonkun joka olisi lähitulevaisuudessa luopumassaan kolmiostaan Helsingin kantakaupungissa, saa vinkata!

Kuvissa aitoja arkisia asioita kuluneilta päiviltä, kuten petaamaton sänky, viimeisimpien Airbnb vieraiden viesti sekä mm. hajonneet iphone kuoret.

Kaunista keskiviikkoa, stay true!

xx

M.

 

// Yo, what's up?