LUMENE LOVE

Tajusin eräänä päivänä tuttavalleni meikkituotteitani luetellessani, että puunaan nykyisin päivämeikkini lähes kokonaan Lumenen tuotteilla. Well done Lumene!

Muistan, että jo ihka ensimmäinen meikkivoiteeni silloin joskus oli Lumenen. Sittemmin matkan varrelle on toki sattunut hairahduksia, mutta merkki on mieluinen yhä edelleen ja tätä nykyäkin valikoimasta löytyy monta luottotuotettani. Juuri nyt alla olevat tuotteet ovat itselläni päivittäisessä käytössä ja näillä tuotteilla rakentuu arkena kehujakin kerännyt raikas päivämeikkini.

Lumene-2018.2.png

 

Meikkivoiteena minulla on Lumenen CC-voide tai vaihtoehtoisesti Instant glow beauty serum. Tällä hetkellä ainoastaan ripsivärini on toisesta tuoteperheestä, sillä ainakaan vielä Diorin It Lash -ripsivärin voittanutta en ole löytänyt - en edes Lumenelta! 

Olisi kiva kuulla löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Tai jotain mitä ehkä voisit suositella minulle?

Beauty -kategorian alla lisää omia lemppareitani!

 

xx

 

// My top 5 everyday make up essentials from Lumene.