3 THINGS

Blogeissa on kiertänyt tällainen 3 hyvää asiaa -haaste ja ajattelin itsekin tarttua tähän. Muiden jutut ovat olleet kerrassaan inspiroivaa ja ihanaa luettavaa. Toivottavasti tekin tykkäätte!

0502.3.png
0502.2.png
Kolme hyvää asiaa elämässäni juuri nyt

Bébé. Pakko aloittaa pikkumiehestä. Niin paljon iloa hän tuo päiviimme jokainen päivä. Hän opettaa myös läsnäoloa aivan uudella tapaa -yhdessä ollessa oppii olemaan todellakin läsnä ja minimiehen hymyillessä viimeistään unohtuu kaikki maailman huolet ja murheet..

Elämäntilanne. Olen äärimmäisen kiitollinen tämänhetkisestä elämäntilanteestani. Että olen tässä juuri nyt. Että saan viettää äitiyslomaa ja nähdä poikamme kehittyvän joka päivä. Äitiysloman myötä minulla on myös ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen mahdollisuus elää ilman pakottavia aikatauluja ja deadlineja. Siitä olen myös äärimmäisen kiitollinen! Äärimmäisen kiitollinen olen myös siitä, että olemme tässä juuri nyt mieheni kanssa: Nautimme uudesta arjesta ja rakennamme näköistämme tulevaisuutta yhdessä.

Perhe & ystävät. Äitiysloman tuoman "vapauden" myötä minulla on tällä hetkellä myös aikaa perheelle ja ystäville aivan uudella tapaa. Olenkin viettänyt viime kuukausina enemmän aikaa ystävien ja perheen kanssa, kuin pitkiin aikoihin, mikä on ollut superihanaa! Olen onnellinen, että elämässäni on niin ihania ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa ja jakaa elämän suuret ja pienet hetket.

 

Kolme hyvää asiaa päivissäni juuri nyt

Vapaus. Kuten yllä jo kirjoitinkin äitiysloma on tuonut tietynlaista "vapautta" elämään. Nautin suunnattomasti elämästä tällä hetkellä ilman aikatauluja ja deadlineja.

Vaihtelevuus. Nautin myös suunnattomasti, että päivät eivät ole ennalta-arvattavia, vaan jokainen päivä on erilainen. Siitä pitää toki huolen pikkumies, mutta jokainen päivä on muutenkin täynnä mahdollisuuksia ilman päivätyön tuomia rajoitteita. Juuri nyt voin aloittaa aamun joogalla ja sopia treffit ystävän kanssa keskelle päivää! Tai vaihtoehtoisesti voi viettää päivän pyjamassa, jos huvittaa. Aivan mahtavaa!

Rauhalliset aamut. Rakastan rauhallisia aamuja ja tässä elämäntilanteessa siihen on oiva mahdollisuus. Minulla on tapana nauttia aamukahvi rauhassa aina bébén aamupäikkäreiden aikana. Toisinaan se onnistuu, toisinaan ei. Pyrin kuitenkin siihen, että aamumme ja päivän rutiinit alkavat aina rauhassa. Hyvin alkanut aamu antaa suunnan päivälle.

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Bébé. Nyt jo toistan itseäni, mutta bébé, hänen kasvunsa seuraaminen ja mahdollisuus kotona-oloon ovat ehdottomasti tämän vuoden ihanimpia asioita. Ensimmäinen elinvuosi on varmasti uutta täynnä, niin lapselle kuin vanhemmillekin, joten tästä vuodesta tulee varmasti kaikinpuolin ikimuistoinen. Lisää vauvoja on myös tulossa lähipiiriin tänä vuonna, sekin tekee äärimmäisen iloiseksi!

Asunto. Rakastan Helsingin asuntoamme yli kaiken, mutta haaveilemme tällä hetkellä isommasta (ja lapsiystävällisemmästä :D) asunnosta. Toivon, että tänä vuonna löydämme uuden unelmiemme kodin!

Itseni kehittäminen. Tavoitteeni äitiyslomalle oli paitsi nauttia vauva-arjesta ja äitiysloman tuomasta vapaudesta, myös kehittää itseäni. Design your roadmap -kurssi on pian takana ja pian alkavat myös opinnot Helsinki Design Schoolissa. Näiden lisäksi haluaisin kehittää itseäni ehdottomasti tänä vuonna myös jooga-asanoissa, bloggaajana ja valokuvaajana. Haluaisin oppia tekemään myös parempaa kasvisruokaa!

 

Kolme hyvää asiaa minussa

Positiivisuus. Olen luonteeltani "peruspositiivinen" ja uskon hyvään. Yritän nähdä vaikeissakin asioissa jotain hyvää ja uskon, että jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää. On se sitten se rauhassa nautittu aamukahvi, puhelu ystävältä tai jotain suurempaa.

Päättäväisyys. Olen myös hyvin päättäväinen, mikä varmasti näkyy sekä hyvässä että huonossa. Uskon kuitenkin, että päättäväisyyteni ansiosta olen tässä juuri nyt, mutta myönnettäköön, että joskus toki voisin antaa (helpommin) periksi...

Intuitio. Koen, että minulla on vahva intuitio (ts. vaisto) ja olenkin tehnyt elämäni parhaimmat päätökset intuitiotani ja itseäni kuunnellen. Toivon, että myös tulevaisuudessa minulla on rohkeutta kuunnella ja seurata intuitiotani. Se kun useimmiten on oikeassa.

 

Juuri nyt on siis aikas hyvä, vaikka mieli välillä meinaa eteenpäin kiirehtiäkin. Ihanat ja inspiroivat Hanna, Saranda, Kriselda, Marta ja Mona olisi kiva lukea, mitä te vastaatte. Nappaatteko siis haasteen?

Hyvää mieltä ja ihanaa uutta viikkoa! 

xx