OODI YSTÄVILLE

Tänä vuonna en yksinkertaisesti ehtinyt lähettää ystävänpäiväkortteja, niinpä ajattelin jakaa muutaman ajatuksen täällä blogin puolella. Ei varmasti korvaa aitoa postikorttia, mutta anyway.

gentlewoman.png

Pilotsin kurssilla ymmärsin mm. kuinka tärkeitä sosiaaliset suhteet itselleni ovat. Nautin yhdessäolosta, hyvistä keskusteluista ja ystävien toisilleen tuomasta tuesta (puolin ja toisin). Olen myös viime aikoina huomannut, kuinka paljon olen kaivannut sitä, että ystävät ovat lähellä ja läsnä arjessa. Olenkin äärimmäisen onnellinen, että juuri nyt minulla on enemmän aikaa ystäville (mukaan lukien perheenjäsenet), kuin pitkään aikaan. 

Toki välissä olevat kilometrit tai erilaiset elämäntilanteetkaan eivät lannista tosiystävyyttä. Niiden oikeiden tyyppien kanssa juttu jatkuu vaivattomasti siitä mihin se viimeksi jäi, oli välissä aikaa ja kilometrejä enemmän tai vähemmän. Se on parasta. Aidossa ystävyydessä avoimuus, luottamus ja vilpittömyys ovat myös niitä parhaita juttuja mutkattoman yhdessäolon lisäksi.

Olen äärimmäisen kiitollinen, että elämässäni on kaltaisiaan. Osa pysynyt matkassa jo vuosikymmeniä, osa vasta lyhyemmän aikaa. Äärimmäisen kiitollinen olen kuitenkin Teistä jokaisesta ja merkitsette minulle enemmän, kuin muistan ääneen sanoa.

It's not what we have in life, but who we have.

Kiitos, että olette. Ihanaa ystävänpäivää!

xx

 

// Happy Valentines' Day!