TOP 5 KAUNEUSVINKIT

Tämä viikko on ollut hurjan kiireinen ja peilistä on myös vähäisten yöunien jälkeen katsonut aikamoinen zombie. Ajattelinkin jakaa teille kanssanne muutaman helpon ja hyväksi havaitun kauneusvinkin. 

portrait0501.2.png
portrait0501.3.png
portrait0501.1 kopio.png

Uni

Unen merkitystä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi vähätellä. Etenkin näin vauva-arjessa unen merkityksen huomaa. Hyvin nukutun yön jälkeen kasvot ovat kirkkaammat ja mielikin kevyempi, kuin valvotun tai huonosti nukutun yön jäljiltä. 

Kuulas iho

Hehkuvan ja hyvinvoivan ihon takana on etenkin oikeanlaiset ja omalle ihotyypille sopivat meikki- ja ihonhoitotuotteet. Tässä kannattaa hyödyntää asiantuntijoiden apua, jos sopivia tuotteita ei tunnu itse löytävän. Moni iho-ongelma ratkeaa oikealla hoidolla, jossa oikeanlaiset tuotteet ovat avainasemassa. Myös kosteutus on ainakin itselleni kuulaan ihon ensiehto. Kosteuttavat naamiot ja öljyt auttavat itselläni pintakuivan ihon kanssa. Hyvä vinkki on myös jättää kosteuttava kasvonaamio vaikuttamaan koko yöksi. Toinen hyvä vinkki on säilyttää kasvonaamiota jääkaapissa, jolloin saa kivan virkistävän vaikutuksen jääkaappikylmästä naamiosta. Hehkua puolestaan saa taiottua kasvoille hetkessä esim. kuultovoiteella tai valopisaroiden avulla. Terve ja hyvinvoiva iho on kuitenkin hehkun a ja o. Täällä ja täällä muutamia lempituotteitani.

Vesi

Veden juonnin merkitystä ei myöskään voi liioin vähätellä. Huomaan ainakin itse heti sekä kasvoista että energiatasosta, olenko muistanut juoda päivän aikana riittävän paljon vettä. 

Sinkki & d-vitamiini

Myös vitamiinit kannattaa tsekata! Itselleni erityisesti sinkistä ja d-vitamiinista on ollut apua. Sinkki ja d-vitamiini paitsi lisäävät vastustuskykyä ja parantavat energiatasoa, on niistä usein apua myös iho-ongelmissa. Itse löysin aikoinaan avun temppuilevaan ihoon tuplatusta sinkki - ja d-vitamiiniannostuksesta. Myös sinkkivoide (se tuhdimpi) on jäänyt meikkipussin vakiovarusteeksi. Sinkkivoide nitistää näpyt ja rauhoittaa punottavaa ihoa. Kantsii kokeilla!

Jooga

Itselleni myös jooga toimii! Joogan jälkeen energiat virtaavat ja mieli ainakin on kevyempi! Mikä tahansa muukin liikuntamuoto toimii, kunhan tekeminen on itselle mieluista ja saa endorfiinit liikkeelle. Testasin taannoin ensimmäistä kertaa elämässäni myös avantouintia ja sen jälkeen olo vasta olikin mieletön! Jääkylmä vesi sai veren kiertämään koko kropassa ja kasvoille levisi uskomaton hehku. Pakko päästä kokeilemaan pian uudestaan!

Ulkoisilla seikoilla ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole mitään merkitystä. Hyvä olo lähtee sisältä ja sisäinen hyvä olo hehkuu myös ulospäin. Kauneinta on hyvä fiilis ja lämmin sydän. Hymy ja hyvät teot kaunistavat hetkessä ja ne muistetaan myös paljon paremmin, kuin pelkkä kaunis kuori.

Kaunista viikonloppua!

xx

 

// My top 5 beauty tips: 1) sleep 2) take care of your skin 3) drink water 4) eat your vitamins 5) smile. Simple as that.