JANUARY

Tämä tammikuu on kyllä ollut kerrassaan erikoinen. Kuukauteen on mahtunut paljon, mutta siitäkin huolimatta alkuvuosi on tuntunut jotenkin aivan tuhottoman pitkältä! Ehkä pimeys? Ehkä sekunnissa vaihtuvat säävaihtelut? Ehkä kahden kodin välillä reissaaminen ja vähäiset yöunet? Kaikilla varmasti merkitystä.

Kevättä kohti kuitenkin mennään ja lisääntyvä valonmäärä herättää ainakin allekirjoittaneessa heti lisää toiveikkuutta. Kyllä se kevät ja katkeamattomat yöunet vielä tulevat! Sitä ennen kuitenkin vielä kurkkaus kuluneeseen ja tammikuun luetuimpiin.

trendimag.png
Top 5 kauneusvinkit
New year, new possibilities
Ajatuksia tyylistä
Top 5  vauva-ajan hankinnat
Kuulumisia

Kiva huomata, että luetuimmissa pyörivät juuri ne aihepiirit, jotka itsellekin ovat mieluisia. Toki myös niistä tulee kirjoitettua, mutta kuitenkin. Kiva huomata, että myös henkilökohtaisemmat kuulumiset kiinnostavat, ehkäpä siis niitä lisää tänä vuonna ilman sen suurempaa sensuuria?

Juttutoiveita saa myös laittaa tulemaan! Jätäthän myös kommenttia, jos jo löydät täältä jotain mieluista luettavaa. Teistä kuuleminen ilahduttaa aina!

Hyvää helmikuuta,

xx

 

// January's favs.