AAMU ANDIATALLA

Vietin tänään inspiroivan aamun Andiatan lippulaivaliikkeessä tutustuen kevät/kesän mallistoon.

Andiata_SS17.1.png

Andiatan kevät/kesässä nähdään naisellisia linjoja, ihastuttavia printtejä ja pehmeitä maanläheisiä sekä pastellisia sävyjä. Liehuvat linjat ja lahkeet, sekä vyöllä solmittavat trenssit ja jakut ovat myös se juttu. Upeita kevättalvesta kesään sopivia materiaaleja unohtamatta!

Andiata on myös juuri lanseerannut uuden (täydellisen!!) Basics -malliston, josta löytyy kaikki garderobin perustuotteet. Nimestään huolimatta nämä perustuotteet eivät suinkaan ole tylsiä, vaan todella ajanmukaisia ja trendikkäitä, ja kuitenkin aina arjessa toimivia. Olisin voinut valehtelematta kotiuttaa mallistosta garderobiini suoraan kaiken! Se jos jokin on paljon yhdeltä ainoalta mallistolta. Love it!

Kiitos vielä Matilda kutsusta ja tästä ihanasta inspiroivasta aamusta! 

xx

Ps. Uusimmassa Ellessä on ihastuttavan Matildan haastattelu. Kantsii tsekata! Täällä puolestaan lisää Andiatasta.

 

// A brand to remember: Andiata from Finland.