NEW YEAR, NEW POSSIBILITIES

Kipparinlakissa kohti uutta!

Kipparinlakki_Villawool.png

Cap Villawool, coat Zara, knit Samsoe&Samsoe

 

Kun jäin äitiyslomalle ajatukseni oli myös, etten jää vain makoilemaan laakereillani vaan yritän äitiysloman aikana myös pohtia uudella tapaa uraani ja kehittää itseäni. 

Näin uuden vuoden alkuun onkin heti hyvä ottaa nämä uudet askeleet. Tammikuuni alkaa Pilots Helsingin Design your roadmap -kurssilla, jota odotan suurella innolla. Olen kuullut kurssista niin paljon hyvää! Helmikuussa palaan puolestaan jälleen (I know, I know...) koulun penkille, kun aloitan graafisen suunnittelijan opinnot Helsinki Design Schoolissa. Jännittävää!

Näiden steppien myötä ollaan taas hiukan lähempänä omia unelmia. Uskon myös, että näiden steppien myötä ollaan myöskin lähempänä sitä oivallusta, mitä ehkä haluan tulevaisuudessa tehdä. Juuri nyt duunini on kuitenkin olla paras mahdollinen äiti tuolle ihastuttavalle pikkumiehelle. Se on aika tärkeä pesti sekin. Muut seuratkoon myöhemmin sitten kun aika on.

Upeaa uutta vuotta! Edessä on 365 uutta mahdollisuutta, muistetaan käyttää ne viisaasti!

xx

 

// New year, new adventures and new possibilities! Let's use them wisely.