KUULUMISIA

Alkuvuosi on lähtenyt blogin osalta hiukan verkkaisesti käyntiin, sillä täällä mennään edelleen todella vähäisillä yöunilla. Lisäksi alkuvuoteen ajoittui myös vuokrayksiömme pintaremontti, jota olemme viimeistelleet vielä viime päivinä. Aikaa ja voimia ei siis liiemmin ole riittänyt päivisin koneen ääreen, pikkumieskin kun on kaikessa pyörityksessä tätä nykyä mukana. Toivottavasti ymmärrätte.

toteme-jeans.png

Knit Filippa K, jeans Totême, heels Mango

 

Uskon, että tällä viikolla verkkaisesti alkanut alkuvuosi käynnistyy kuitenkin viimeistään kunnolla, sillä torstaina alkaa Pilotsin kurssi! Olen odottanut kurssia, kuin kuuta nousevaa, enkä malta odottaa, millaisia ahaa-elämyksiä kurssi mahtaakaan tuoda tullessaan. Toivottavasti kurssi tuo toivottua potkua myös blogin puolelle. 

Vi ses!

xx

 

// Wearing my new fav jeans from Totême.