HELLO

hair-scarf1.png

 

Tervetuloa upouuteen blogiini! Ajattelin aloittaa pienellä itseni esittelyllä, jos vaikka siellä ruudun toisella puolella sattuu olemaan kokonaan uusia tyyppejä. Tervetuloa mukaan! Jätäthän kommenttiboxiin terkut, kehitysehdotukset, risut ja ruusut. Here we go!

Kuka? Mari Kekäle

Ikä? 31

Perhe?

Jaan arkeni aviomieheni, vastasyntyneen poikamme ja pian 11-vuotiaan chihuahuarouvan kanssa.

 

Työ?

Juuri nyt olen äitiyslomalla kotona poikamme kanssa, mutta ennen äitiyslomaa työskentelin muodin markkinoinnin parissa. Taustalta löytyy pian 10 vuotta työtä muodin maailmassa sekä kauppatieteiden maisterin ja kasvatustieteen kandidaatin tutkinnot sekä muotimarkkinoinnin tutkinto Helsinki Design Schoolista.

 

Blogi?

Olen kirjoittanut blogia jo vuosia, mutta vasta nyt päätös oman domainin alle muuttamisesta tuntui oikealta. Vanha blogini löytyy  Trendi lehden Lily -portaalista. Aikoinaan aloitin blogin kirjoittamisen muuttaessani pois kotoa opiskelemaan uudelle paikkakunnalle. Blogi oli päiväkirja, joka piti perheenjäsenet ja ystävät ajan tasalla uusissa elämän käänteissä. Sittemmin bloggailu on ollut vuosia tauolla ja myöhemmin muotoutunut tällaiseksi muoti-lifestyle painotteiseksi blogiksi. Blogin nimi on muotoutui Pariisissa asuessani Avec Mari:ksi ranskan kielestä inspiroituneena.

 

Tyylioppi?

"Fashion comes and goes, but style is eternal." Löydä tyylisi ja pysy sille uskollisena. Poimi hetken trendeistä omat tyyliisi sopivat juttusi.

 

Kuinka kuvailisin tyyliäni?

Kuvailisin tyyliäni ehdottomasti minimalistiseksi. Less is more. Yksinkertaisenkaan tyylin ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä, vaan sitä voi maustaa aina jollakin. Sanoisin myös, että tyylini on melko skandinaavinen, sillä suosin yksinkertaisia siluetteja. Suosin myös tuotteita, jotka eivät vanhene yhdessä sesongissa. Klassikoita yhdistelen hetken hömpötyksiin. Tyyliunelmissani olen huoleton ja tyylikäs pariisitar.

 

Lempibrändit?

Rakastan Acnen, Chloén, Filippa K:n, Tiger of Swedenin ja Tôtemen yksinkertaisia leikkauksia. Minut voi nähdä shoppailemassa myös Zarassa, &Other Storiesilla ja Lindexillä. Näitä kaikkia brändejä löytyy vaatekaapistani sopivasti sekaisin.

 

Mistä löydän inspiraatiota?

Matkustelu, uusien paikkojen näkeminen ja erilaisten tyylien bongaaminen ovat ehdottomasti paras keino inspiroitua! Hyödynnän paljon myös sosiaalista mediaa: Pinterest ja Instagram ovat suosikkejani. Selailen aktiivisesti myös muutamia muotisivustoja ja tyyliblogeja. Toisaalta olen kuitenkin hiukan vanhanaikainen, sillä rakastan myös vanhoja kunnon paperisia muotilehtiä! Mikään ei ole parempaa, kuin rauhallinen aamu lempilehden ja kahvikupposen parissa.

 

Shoppailustrategia?

Olen ehdottomasti harkitseva shoppailija ja teen harvoin heräteostoksia. Useimmiten shoppailen vain, kun tarvitsen jotain tai tiedän mitä todella haluan. Suuntaankin ostoksille aina ostolistan kanssa. Saatan metsästää jotain juttua todella kauan, mutta mielestäni hyvää kannattaakin odottaa. Satsaan myös ehdottomasti enemmän laatuun kuin määrään. Myös materiaalit ovat minulle tärkeitä.

 

Luottoasu?

Juuri nyt valkoinen kauluspaita, muhkea neule & mustat housut -Yksinkertaista ja helppoa. Filippa K:n musta midimekko on myös luottovaatteeni. Sen voi stailata päivä- tai iltamenoon sopivaksi. Luottoasusteeni ovat Acnen nilkkurit, Chanelin laukku, Larsson&Jennings rannekello ja Diorin aurinkolasit.

 

Ostoslistalla juuri nyt?

Täydellisesti istuva farkkupari! Haaveilen myös eräästä Acnen villakangastakista, jonka näin Tukholmassa, mutta valitettavasti en ole löytänyt kyseistä takkia verkkokaupasta (ainakaan vielä).

 

Kauneusvinkkini?

Kunnon yöunet ja kosteuttava kasvonaamio! Ajattelen myös, että hyvinvointi on kokonaisvaltaista. Kun voi henkisesti hyvin, se näkyy myös ulospäin. Mitä kauneusrutiineihini muutoin tulee: Puhdistan ihoni huolellisesti joka ilta, enkä nuku koskaan meikit kasvoilla. Käyn myös säännöllisesti kosmetologilla.

 

Kolme luottotuotetta?

Byredo tuoksu, Sensai huulivoide & Lumene CC-voide. Ilman näitä en poistu kotoa juuri koskaan!

 

Matkakohde, jota suosittelisin?

Paris is always a good idea! Jos kuitenkin kaipaa hieman rennompaa kohdetta, suosittelisin purjehdusta Kroatiassa. Mieletön turkoosi meri ja taivaallinen ruoka takaavat varmasti ikimuistoisen reissun! 

 

Minua inspiroinut kirja?

The Secret (Rhonda Byrne). Uskon, että jos kaikki lukisivat kyseisen kirjan, maailma olisi paljon parempi paikka.

 

Elämänohje?

Keep it simple, keep it classy and trust your instinct!

 

xx.

 

// Hello it's me, welcome along!