I LOVE ULLANLINNA

Vietimme eilen ihanaa tyttöjen päivää ystäväni kanssa täällä Helsingissä. Aloitimme aamun aamiaisella Kuumassa, sitten suuntasimme Magnetic kampaamoon blow dry:hin ja hiushemmottelun jälkeen kiertelimme vielä vähän kaupungilla. Tulikin mieleeni jakaa kanssanne muutama lempipaikkani näiltä huudeilta. Toivottavasti tykkäätte vinkeistä!

Helsinki2.png
Helsinki-Kuuma.png
Gucci.png
Helsinki.png
Helsinki3.png
totêteme-UrbanA.png

 

Mikäli etsit merkkivaatteita, ihania asusteita tai vähän jotain extraa, kannattaa kurkata GaudeteUrban A ja Beam. Sofinas on myös ihastuttava paikka Uudenmaankadulla. Ja Arela! 

Sisustuspuolella Zarro, Formverk ja Nougat ovat omia lemppareitani. Myös Granitista bulevardilta löytyy vaikka mitä! Papershopista löytyy puolestaan kauneimmat kortit ja paperit, ja Joliesta parhaimmat putelit kylpyhuoneen kaappiin.

Ihania aamiais-, lounas ja illallispaikkoja löytyy myös näiltä main jos jonkinmoista. Kuuma ja Levain ovat alueen aamiaispaikkojen lempparini. Lounaspaikoista puolestaan kotikadun Maxill ja bulevardin Toscanini ovat suosikkejani. Jos taas mennään vähän kauemmaksi, niin Hokun teriyaki lohi on ehdoton ykkönen ja Basbas puolestaan paras illallispaikka näillä main. Oi että, Helsinki ei kyllä häviä enää yhtään Pariisille!

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua missä ikinä lienettekin!

xx

 

// Sharing my Helsinki favourites, check out at least these!