PARIS PHOTO DIARY

Voilà, kotona ollaan, mutta palataan vielä muutamin kuvin viime viikkoiseen Pariisin reissuun!

Paris3.png
Paris2.png
Paris1.png
Paris4.png
Hotel-Emile-Paris.png
Paris5.png

Myönnettäköön heti alkuunsa, että Pariisi ei ehkä ole se kaikista lapsiystävällisin matkakohde 3 kuukauden ikäisen vauvan kanssa. Kaikki kapeat kadut, pikkuruiset putiikit, kapeilla sisäänkäynneillä varustetut ravintolat ja kahvilat, sokkeloiset ja ahtaat metrokäytävät, piskuiset wc:t jne. If you know what I mean...

Vastasyntyneen kanssa jokainen sireenin ulvonta tai katumellakka sai myös sykkeet nousemaan aivan eri tavalla kuin aikaisemmin (I blame the hormones). Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja myös pieni miehemme otettiin hienosti huomioon joka puolella, vaikka vaunujen kanssa liikkuminen välillä hiukan haasteita aiheuttikin. Lopulta vain naureskelimmekin mieheni kanssa aina tiukan paikan tullen, että jos selviämme Pariisista vastasyntyneen kanssa selviämme mistä vain! 

Yövyimme jälleen lempialueellamme Le Marais:ssa uudessa boutique hotellissa Hotel Emile:ssä, mikä osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi. Hotelli oli ihastuttava ja meille erinomaisella sijainnilla, mikä helpotti suunnattomasti liikkumista pienen kanssa. Hotellista tulikin kunnon tukikohtamme, jossa hoidimme niin syötöt kuin vaipanvaihdot, no koska, ne Pariisin pikkuruiset ravintolat ja wc:t...

Löysimme hotellin lähettyviltä myös muutaman meille uuden ruokapaikan. Jos siis eksyt Marais:n alueelle, lämmin suositus Au Petit Thaï ja Les Petites Bouchées -ravintoloille. Taivaallista thaimaalaista ja tapaksia Ranskan malliin. Pakko mainita myös Musée des Arts Décoratifs museon ravintola LouLou, jossa lounastimme Dior näyttelyn jälkeen. Ihana ranskalainen, tyylikäs tunnelma ja mieletön sijainti aivan Louvren ja Jardin des Tuileries vieressä. Matildan kanssa tapasimme puolestaan hotelli Costesin ravintolassa. Todella tunnelmallinen paikka lasillisille, lounaalle tai dinnerille. Brunssilla kävimme niin ikävään Matildan suosituksesta (Kiitos vielä kaikesta Matilda!) perinteisessä Carette:ssa. Carettessa todella voi aistia aidon pariisilaisen tunnelman ja kiitos tehokkaan palvelun nauttia brunssin vaikka puolessa tunnissa, kuten allekirjoittaneet lähtöaamunaan tekivät.

Comme ci comme ça, ikimuistoinen reissu tämäkin ja matkaseura mitä parhainta!

M.

 

// Paris vous aime!