DIOR 70 EXHIBITION PARIS

Piipahdimme Pariisissa myös Diorin 70-vuotis juhlavuoden näyttelyssä. Näyttely oli toteutettu todella hienosti ja oli väenpaljoudesta huolimatta ainutlaatuinen kokemus.

dior-paris3.png

 

Näyttelyssä tutustuttiin sekä Christian Diorin elämäntarinaan että Diorin tarinaan aina alkutaipaleelta viimeisimpiin vuosiin. Koska bébé, kiersimme näyttelyn alta aikayksikön, mutta täällä olisi saanut vierähtämään hyvin vaikka koko päivän.

Mieleen jäi erityisesti toiseksi viimeisen huoneen installaatio ja upeat couture mekot. Hassua muuten miten moni esillä olleista asuista olisi voinut hyvinkin olla ihan tätä päivää. 

I think of my work as ephemeral architecture, dedicated to the beauty of the female body.
Christian Dior

Suosittelen lämpimästi vierailemaan näyttelyssä, jos satut Pariisiin. Näyttely on avoinna vielä tammikuun alkuun Musée des Arts Décoratifs:ssa. Museo on myös itsessään todella kaunis eli vierailemisen arvoinen mesta ihan muutoinkin!

Vinkki: Heti avaamisen aikoihin jonot olivat valtavat, kannattaa siis valita ajankohta tarkoin ja hankkia myös liput etukäteen. Meillä itsellämme kävi melkoinen mäihä, sillä jostain syystä pääsimme bébén kanssa yli 2h mittaisen jonon ohi. Kai Pariisi on melko lapsiystävällinen kaupunki sittenkin?

xx

 

// Dior's 70 years anniversary exhibition in Paris was definitely worth of a visit!