ARELA & TERHI PÖLKKI SS18

Sain tänään viettää aamun Arelan ja Terhi Pölkin ensi kevät/kesän mallistojen pressitilaisuudessa. Kaunis ja inspiroiva aamu kerrassaan!

Arela-SS18.2.png
Arela3.png
Terhi-Pölkki.png

 

Arelan pääsuunnittelija Anni kertoi, että SS18 malliston teemana ovat vahvat naiset ja heidän garderobinsa avaintuotteet. Aika ihana ajatus, ja niin ajankohtainen juuri nyt. Hyvä Arela! Vahvoja klassikoita uusin materiaalein ja pehmeitä pastellin sävyjä, sitä on Arelan kaunis ensi kesä. Uskon, että brodeerattu puuvilla tulee olemaan hitti kepeiden kashmir-pellava ja merinoneuleiden rinnalla.

Terhi puolestaan kertoi, että ensi kevät/kesän mallistossa yhdistyy luonto ja kesäinen tunnelma. Mallistossa nähdään tuttuja asiakkaiden rakastamia klassikoita, mutta uutena nähdään mm. käärmekuviolla painettua nahkaa. Ensi kevään uusi juttu on myös yhteistyö tekstiilisuunnittelija Johanna Gullichsenin kanssa, jonka tuotoksena syntyivät ihastuttavat mustavalkoiset kuosikengät. Povaan hittiä!

Lämmin kiitos vielä Arelalle ja Terhi Pölkille kutsusta ja ihanasta inspiroivasta aamusta! 

M.

 

// Sneak peek into Arela's and Terhi Pölkki's spring/summer 2018 collections. Seeing these, you almost want spring to come already...