NOVEMBER MOOD BOARD

Marraskuu se on täällä!

november-moodboard1.png

Turtle neck Arela, No fear t-shirt Taika Mannila & Sugar, knit Marimekko, beanie Vestiarium, facial oil Evolve, cardigan Hálo

 

Pinterestissä olen pinnaillut viime aikoina tummanpuhuvia sisustuskuvia, mutta garderobiin kaivannut vähän väriä.  Marimekon hattaraneule olisi täydellinen tähän tarkoitukseen, mutta ymmärtääkseni ainakin toistaiseksi loppu koko Suomesta (?). Syötävä sävy kiinnostaisi myös myssyn muodossa, ehkäpä aloitetaan siis siitä. Garderobissani olisi myös täydellisen mustan pooloneuleen mentävä aukko. Totêmen ja Arelan yksilöt ovat tällä hetkellä poolokamppailussa kärkisijoilla. Hálo merkin neuletakki taas olisi täydellinen kääriytyä koko kroppaa myöten. Mitä kehon hellimiseen tulee, olen jäänyt totaalisen koukkuun tähän Evolven ihmeöljyyn. Sivelen sitä autuaasti sekä aamuin että illoin, iho selvästi kiittää. Kassalle oli taannoin myös pakko kiikuttaa Taika Mannilan No fear t-paita. Se sopii täydellisesti juuri tähän hetkeen ja elämäntilanteeseen kaiken uuden edessä.

"All I want to do is walk with no fear in my heart."

Marraskuulta odotan myös perinteistä Pariisin reissua ja pehmeitä hetkiä perheen parissa. Entä te?

Mahtavaa, ihanaa marraskuuta!

M.

// My November mood board.