KIITOLLINEN X 5

Loppuviikko pysäytti sillä tavalla, että kaikki tuntui taas asettuvan perspektiiviinsä. Elämä on hauras, eikä koskaan voi tietää milloin se päättyy. Siksi jokainen päivä tulisikin elää niin, että voi mennä kiitollisin mielin nukkumaan joka ikinen päivä. Kiitollisuudella on ihan mieletön voima, sitä kannattaa harjoittaa. Jos et usko, kannattaa kokeilla.

Tänään, minä olen kiitollinen erityisesti näistä asioista:

marjolein-delhaas.png
baby1.png
Sundays.png

Olen kiitollinen ja onnellinen, että saimme viettää pitkästä aikaa rauhallista viikonloppua ihan vain kotona. Sohvalla norkoilu koko perheen kera on parasta mitä tiedän!

Olen kiitollinen ja onnellinen, että 11 -vuotias chihuahuarouvamme on edelleen kanssamme. Hän on niin rakas ja ainutlaatuinen!

Olen kiitollinen ja onnellinen tulevasta Pariisin reissustamme. Täällä lisää siitä, miksi Pariisi on minulle niin tärkeä.

Äärimmäisen kiitollinen olen myös joka päivä pienestä ihmeestämme, joka ilahduttaa hymyllään ja hyväntuulisuudellaan joka ikinen päivä. Olen todella kiitollinen, että kaikki on sujunut hänen kanssaan niin hyvin.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: Olen kiitollinen tästä päiväkahvista, jota juuri nyt saan nautiskella rauhassa. Ne arjen pienet ilot, kuulkaas.

Kiitollista viikkoa!

xx

M.

 

// The things I'm grateful for right now. A grateful heart is magnet for miracles, you know.