TARINAT KORUJEN TAKANA & ARVONTA

Yhteistyössä Ideakoru

 

Ne, jotka tuntevat minut tietävät, että pidän yksinkertaisista koruista ja useimmiten koruihini liittyy aina jokin tarina. Osa on matkamuistoja, osa muistoja erityisistä elämäntilanteista ja osa muistuttaa rakkaistani.

Ideakoru-lanttiriipus-5.png

Usein sormessani nähtävä ohut hopeinen sormus on esimerkiksi matkamuisto New Yorkista. Olin etsinyt vastaavaa ikuisuuden, kunnes tämä tuli vastaan viimeisenä päivänä pienessä putiikissa Airbnb kotikadullamme. Sormus muistuttaa ensimmäisestä matkasta isoon omppuun, mutta on tavallaan symboli myös naisenergialle -Putiikkia pyörittivät kaksi nuorta naista, jotka kertoivat oman lifestyleputiikin olleen heidän pitkäaikainen haaveensa. Girl power!

Memento Vivere riipuksen hankin puolestaan vuosia takaperin (muistaakseni vuonna 2011) vähän haastavaan elämäntilanteeseeni muistuttamaan siitä, että elämä on lahja ja jota joka päivä täytyy muistaa elää, ei vain suorittaa silmät ummessa. Siitä asti Ideakoru on kulkenut mukanani.

Isänpäiväksi hankin Ideakorulta miehelleni tämän avaimenperän poikamme syntymäajalla. Hänellä on aina avaimet hukassa ja hän tuppaa myös olemaan hyvä unohtamaan syntymäpäivät... Sorry hubby! 

Uusimpana taas tilasin itselleni tämän E -kirjaimelle varustetun riipuksen esikoisemme syntymän kunniaksi. Näin hän on aina lähelläni ♥

N Y T myös joku teistä voi saada omakseen tämän viimeisimmän hankintani, sillä päätimme Maaritin kanssa järjestää myös teidän iloksenne näin joulun alla pienen arvonnan, jossa joku onnekas voittaa itselleen oheisen lanttiriipuksen haluamallaan painatuksella. Ohjeet tulevat tässä: 

Kerro alle kaunein korumuistosi ja olet mukana arvonnassa! Kilpailu on voimassa ensi viikon keskiviikkoon 6.12. asti. Huom. voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten jätäthän osallistuessasi sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

Lisäksi etukoodilla avecmari17 saa nyt Ideakorun valikoimasta 20% alennuksen. Etukoodi on voimassa 6.12. asti. Ostoksille pääset tästä. Ps. Kun tilaat viimeistään 11.12. mennessä ehtii pakettisi vielä jouluksi!

Arpaonnea ja ihanaa sunnuntaita! En malta odottaa muistojanne! // Arvonta on päättynyt.

M.

 

// Want to win this beautiful necklace? Tell your best jewellery memory below and you have a chance. Leave your comment at the latest 6th of December. Best of luck!