TOP 5 BEAUTY PRODUCTS

Takana on perheen parissa vietetty rentouttava ja voimaannuttava viikonloppu, eli mitä erinomaisin fiilis aloittaa uusi viikko. Näiden tuotteiden avulla tämäkin viikko alkaa kuitenkin vielä vähän lempeämmin.

top5-beauty.png

Instant illuminizer Lumene, lip balm Chanel, cleansing cream Mia Höytö Cosmetics, facial oil Evolve, moisturising face mask Diego Dalla Palma

 

Erityisen innoissani olen tästä Mia Höydön uudesta puhdistusmaidosta. Tätä olen odottanut, sillä geelimäinen putsari on itselleni etenkin näin talviaikaan vähän liian kuivattava, mutta tämä! 10/10. Diego Dalla Palman tehokosteuttava naamio on puolestaan ollut kylpyhuoneeni vakiokamaa jo vuosia. Luottotuote, joka tuo aina kasvoille kaivattua kosteutta. Lumenen valopisaroilla taas saa hetkessä hipiälle pientä hehkua. Evolven ihastuttava öljy on itselleni uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi lisä kylpyhuoneeseen. Tästä ihmeöljystä en hevillä luovu, lisää juttua täällä. Täältä löydät puolestaan myös muutaman muun kauneussuosikkini.

Lempeää viikkoa,

M.

 

// My current beauty bests atm.