HÁLO FROM NORTH

Piipahdin viime viikolla myös tänä vuonna lanseeratun Hálo merkin showroomilla, ja vitsit miten inspiroiva visiitti olikaan! Jo pelkästään ihanan Martan tarina on itsessään innostava, Hálon tarinasta puhumattakaan.

halo-from-north.png

Tarinan takana ovat Marta Valtovirta ja Jukka Puljujärvi. Hálo ammentaa suoraan Suomesta (tarkemmin kerrottuna Jukan synnyinseudulta pohjoisesta), mikä näkyy merkin ihastuttavissa väreissä, silhoueteissa ja struktuureissa. Ajatuksena on ollut rakentaa jokanaisen unelmagarderobi ja siinä kaksikko on totisesti mielestäni onnistunut; Mallisto on täynnä yksinkertaisia ja sesongista toiseen toimivia tuotteita, mielenkiintoisella tavalla toteutettuna. Täytyy vielä mainita, että jokainen sovittamani vaate oli myös tällaista juuri synnyttänyttä naisvartaloa imarteleva, eli melko varmasti win-win kelle tahansa. Jos merkki ei ole teille ennestään tuttu, suosittelen lämmöllä tutustumaan! Tästä tulee vielä iso juttu.

Kiitos vielä Marta, että sain tulla piipahtamaan! Oot mun idoli!

M.

 

// A brand to remember: Hálo from North.