NO FEAR

Statement paidat kantaa ottavine teksteineen ovat olleet pinnalla jo tovin. Omasta garderobistani moinen on kuitenkin uupunut, kunnes nyt. Taika Mannilan No Fear t-paita kolahti ja kovaa!

Taika-Mannila-No-Fear2.png

T-Shirt designed by Taika Mannila (here)

Olen viime aikoina löytänyt itsestäni sitä rohkeutta, joka on ollut kauan kadoksissa. Rohkeutta olla oma itseni, rohkeutta tehdä asioita oman mukavuusalueeni ulkopuolella, rohkeutta sanoa asioita ääneen, rohkeutta olla rehellinen itselleni, rohkeutta hypätä tuntemattomaan, rohkeutta unelmoida ja rohkeutta katsoa eteenpäin. Rohkeutta elää elämäänsä niin kuin haluaa, ei niin kuin muut odottavat. Myös äitiys ja uusi elämäntilanne on vaatinut uudenlaista rohkeutta, toisaalta taas nostanut itsessäni esiin sitä jo sisälläni ollutta. Siksi varmaan tämän paidan teksti tuntuikin osuvalta. Jatkossa aionkin, niinä päivinä, kun kaipaan muistutuksen tästä kaikesta tai vielä extra ripauksen rohkeutta lisää, pukea tämän ylleni. 

Because all I want to do is walk with no fear in my heart.

Rohkeaa viikkoa siskot,

M.

 

// My statement (shirt) for the year 2018.