MONDAY MOOD

Joskus alkuviikkoon tarvitsee tuplaespresson lisäksi tuplasti myös inspiraatiota. Tässä toiveita alkuviikkoon!

monday-moodboard.png

Shoes Flattered, knit Filippa K, bag Marimekko, jeans Totême

 

Juuri nyt kiinnostaisi löytää myös garderobiin syksyn kauniita sävyjä: Jotain oranssia tai ehkä jotain punaista muhkean neuleen muodossa ja tummaa denimiä farkkujen muodossa. Marimekon uutuus Iso Milla näyttää kaikessa muhkeudessaan ihastuttavalta ja muistuttaa kaivamaan garderobista piakkoin myös muhkeat talvitakit. Toivotaan kauniita kelejä kuitenkin vielä hetkeksi, silloin syksyn säihkytrendiäkin ehtisi kokeilla vielä kauniiden kenkien muodossa.

Ensi hätään kaivan kuitenkin punaisen luottopunani meikkipussistani ja toivon sen tuovan toivottua boostia uuteen viikkoon.

Pirteää viikkoa, pysykää lämpimänä!

M.

 

// What I'd like to wear right now.