OCTOBER

october-moodboard.png

Juuri nyt innostaa trendikäs ruutukuosi niin ylä- kuin alaosissa. Olenkin valehtelematta liikkunut lähes joka päivä taannoin hankkimassani ruutubleiserissä, se kun tuntuu käyvän kaiken kanssa! Tästä innostuneena myös ruutukuvioiset housut kiinnostaisivat. Paluu 90-luvulle on puolestaan luvassa hiuspantojen muodossa -Totême sen teki ja myönnettävä on, että lapsuusvuosien jälkeen tätä trendiä on ehkä kokeiltavakin. Toiminee loistavasti myös tässä mamma-arjessa? Myös rakkaussuhteeni poolopaitoihin syvenee aina tähän aikaan sesongista: Juuri nyt garderobi kaipaisi jotakin ylimmän kuvan kaltaista.

Myös sisustukseen huomaan syksyn tullen kaipaavani tietynlaista lämpöä ja pehmeyttä sekä tummanpuhuvia sävyjä vaaleiden värien vastapainoksi. Musta erityisesti näyttää juuri nyt ajankohtaiselta, samoin kuin tummanharmaa. Muhkeat viltit ja tunnelmaa luovat tuoksukynttilät nyt ainakin ovat ihan must. Ilman niitä ei ole syksyä. 

Lämmintä lokakuuta!

M.

 

// On my mind right now: Checks, headbands, oversized knits and home hygge.