GLEN PLAID BLAZER

Tämän syksyn ehdoton hitti on ruutukuosi, jota nähdään niin ylä-kuin alaosissa. Tätä juuri nyt joka puolella nähtävää ruutukuosia nimitetään glen plaid (tai glen check) kuosiksi, joka on alunperin rantautunut naisten puolelle miesten puvuista. Ruutukuosiset puvut, bleiserit ja takit ovatkin ehdottomasti se tämän syksyn juttu, niin naisten kuin miesten puolellakin.

 

marikekale2.png

 

Blazer Zara

Oma bleiserini on Zaran syksyn mallistoa ja teinpä taannoin erään kirppislöydönkin tässä samassa kuosissa. Trendi, jota ehdottomasti kannattaa konservatiivisemmankin kokeilla, sillä kuosi toimii lähes kaiken kanssa. Tämä trendi eikä myöskään vanhene heti. Love it!

Kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// One of the biggest trends this autumn is glen plaid blazers. Found mine from Zara and must to admit that I've totally fallen in love with it! It goes with everything and look so chic.