BEAUTY BESTS

Minulla on tapana aloittaa maanantait aina mahdollisimman lempeästi. Ajattelen, että hyvä viikon alku antaa suunnan koko loppuviikolle. Arjen aloittaminenkaan ei viikonlopun jälkeen tunnu niin vaikealta, kun aloittaa viikon lempeästi lempituotteilla kehoaan hellien. Tässä muutama suosikkini, joilla saa hipiään hetkessä hehkua.

 

Beauty-bests1.png

Lip balm Chanel

Valo Eye Cream Mia Höytö Cosmetics

Instant illuminizer Lumene

Hair oil Balmain

Lempeä uni Multivitamin oil serum Mia Höytö Cosmetics

 

Mia Höytö Cosmeticsin tuotteista minulla on monta lempparia, mutta nämä kaksi ovat erityisesti suosikkejani. Öljy pehmentää ihon ja silmänympärysvoide tekee toivottavasti taikojaan tummille silmänalusille ja herkälle silmänympärysiholle. Lumenen valopisarat puolestaan tuovat hetkessä hehkua oli yö nukuttu hyvin tai huonosti. Balmain arganöljy on itselläni päivittäisessä käytössä. Sillä silotan latvat, jotka jo parhaillaan kipeästi kaipaisivat kampaajaa. Saman merkin hiusnaamio on myös kokeilemisen arvoinen. Sitä käytän muutaman kerran kuussa ja annan vaikuttaa hetken saunan lomassa.

Diego Dalla Palman kosteuttava S.O.S. kasvonaamio on myös ikisuosikkini! Sitä käytän parhaimmillaan jopa muutaman kerran viikossa ja jätän vaikuttamaan koko yöksi, jos iho kaipaa kunnolla kosteutusta. Välillä vuorottelen Lumenen tehokosteuttavan Lähde geelinaamion kanssa. Hyvä vinkki on muuten säilyttää naamioita jääkaapissa, jos kaipaa kasvoille kunnon virkistystä -Se jos jokin herättää hetkessä. 

Lempeää ja kaunista viikon alkua!

M.

 

// Some of my beauty bests.