NEWBORN SHOOT / HELIA PHOTOGRAPHY

Jaan harvoin netissä tai sosiaalisessa mediassa mitään näin henkilökohtaista, mutta nyt on pakko tehdä poikkeus. Olen niin sanoinkuvailemattoman kiitollinen, että saimme Heliannan ikuistamaan poikamme newborn-kuviin. Kiitollinen olen myös, jos joku muukin löytää Heliannan tätä kautta. Hän on silkkaa kultaa! 

Tutustuin Heliannan töihin jo aikoja sitten ja jo silloin päätin, että jos meille joskus suodaan perheenlisäystä, haluan ehdottomasti hänet ikuistamaan newborn-kuvat. Heliannan kuvat puhuvat puolestaan ja hänen työskentelyään seurattuaan en ihmettele lainkaan miten upeat otokset syntyvät. Seurasimme mieheni kanssa molemmat mykistyneitä Heliannan työskentelyä -Hän on aivan uskomattoman taitava, oikea vauvakuiskaaja, joka kesytti myös meidän leijonanpoikamme tuossa tuokiossa mm. näihin upeisiin otoksiin.

 

kekale_015.jpg
kekale_018.jpg

 

K i i t o s vielä Helianna yhteistyöstä ja tästä mahdollisuudesta! Olemme edelleen mykistyneitä ♥ 

Voit tutustua lisää Heliannaan ja hänen porfolioonsa täällä tai täällä. Me emme voi, kuin sydämellisesti suositella!

M.

 

// I'm in love with these photos of our newborn son captured by super talented and sweet Helia Photography.