BACK IN BUSINESS

Härreguud onpa tosiaan tovi vierähtänyt, kun olen viimeksi avannut tämän ikkunan. Täällä kuitenkin ollaan, sydän surusta vähän kepeämpänä jo ja koko alkukesän stressanneet asuntoasiat järjestyneinä. Pieni miehemmekin kävelee jo ja nukkuu viimein (!) kokonaisia öitä. Kesä on siis todella tehnyt tehtävänsä tässäkin.

Shirt Filippa K, skirt 2nd day, shoes Adidas

 

Korkkarin kotimme myytiin kesän alussa ja uusi koti löytyi onneksemme vain kahden korttelin päästä. Uudessa kodissamme on juuri päättynyt putkiremontti, mutta muutoin tarkoituksenamme on remontoida kaikki aikalailla lattiasta kattoon. Eli kunhan vain osaavat tekijät löytyvät (saa vinkata), remonttia pukkaa. Ajattelin jakaa kanssanne remontin edistymistä ja ideoita myös täällä. Toivottavasti tykkäätte ajatuksesta?

Sellaista. Toivottavasti kaikki hyvin myös siellä? Ciao ja palataan pian!

xx

 

// Hello, long time no see!

SUMMER VIBES

Hello, long time no see! Suru-uutisen jälkeen on ollut jotenkin vaikea palata sorvin ääreen ja somen päivittämisen sijasta yhdessäolo rakkaiden kanssa on tuntunut entistä tärkeämmältä kesästä nauttien.

P5247342.png

Mutta täällä ollaan ja kaikki on hienosti! Ja jos kaikki menee hyvin, saan jakaa parin viikon kuluttua kanssanne jännittäviä uutisia. Se antaa uutta suuntaa myös tälle sivustolle.

Nyt kuitenkin nauttimaan siitä kesästä. Voikaa hyvin!

xx

 

// It's been a while, but just wanted to say hi! All good everything, enjoying summer with this mini man. Hopefully I can share some exciting news with you soon. Until then, happy summer!

GOODBYES

Viime viikko oli elämäni raskain. Tuli päivä, jota olin pelännyt pitkään. Menetimme yllättäen rakkaan pikkutassumme.

Peanut.jpg

Tapahtuneesta johtuen viime päivät on valehtelematta uitu aika syvissä vesissä ja mielessä pyörii edelleen paljon, eikä itkulta meinaa toisinaan tulla loppua.

Olisinko voinut tehdä jotain toisin? Jotain enemmän ja paremmin? Oliko ennusmerkkejä, joita en vain huomannut?

Eläinlääkärin kanssa ei kuitenkaan voinut olla eri mieltä. Lähtö tuli yhtäkkiä, eikä mitään ollut tehtävissä. Se ei toki tätä luopumisen tuskaa helpota yhtään, mutta kai suru jossain vaiheessa hälvenee, edes hiukan?

Onneksi on kaikki kauniit muistot ja hetket, joita voi vaalia sydämessään ikuisuuksiin.

Kiitos P, että teit minusta mamin ensimmäistä kertaa ja paremman ihmisen jokaikinen päivä. Kiitos, että saimme olla kanssasi näinkin pitkään. Kaipaamme sinua valtavasti jo nyt. Olit (ja olet edelleen) paras pikkutassu, jonka tiedän. Mami loves you!

Vaalikaa rakkaitanne, koskaan ei tiedä milloin lähdön hetki koittaa.

xx

 

// Goodbyes are never easy. Love you forever my baby!

CURRENT OBSESSION

Korvakorut! Houkuttavat edelleen. Useimmat koruni ovat hopeaa tai valkokultaa, mutta kyllä kulta vain näyttää hyvältä hiukan päivettynyttä hipiää vasten.

Bybi_babe_balm.png

Earrings Glitter

Kovin ihastunut olen myös Bybin Babe Balm -ihmevoiteeseen. Käytän tätä eritoten kuiviin kantapäihin, mutta olenpa sivellyt tällä myös kasvoni silloin, kun tuntuvat tosi rutikuivilta. Tykkään!

Ihanaa tiistaita!

xx

 

// Current obsession: Gold earrings and Bybi Babe Balm.

 

ALL STRIPES

Raidat ovat yksi tämän kesän ehdoton hitti. Siinä missä Marimekon tasaraita juhlii 50 -vuotis taivaltaan, pystyraidat ovat myös valloittaneet katukuvan. Erityisesti raitahousut ovat juuri nyt todella in ja näyttävätkin mielestäni ihanan raikkaalta valinnalta kuumaan kesäpäivään.

P5267387.jpg

Top & pants Object, shoes Vagabond, sunnies Dior

 

Oma raita-asuni on Objectilta. Ihana kevyt materiaali, ja mikä parasta, asu toimii yhdessä tai erikseen.

Miten mieletöntä muuten nämä säät! Täytyy todellakin nauttia jokaisesta hetkestä.

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

xx

 

// What I will be wearing this summer: Stripes, stripes and stripes.