GOODBYES

Viime viikko oli elämäni raskain. Tuli päivä, jota olin pelännyt pitkään. Menetimme yllättäen rakkaan pikkutassumme.

Peanut.jpg

Tapahtuneesta johtuen viime päivät on valehtelematta uitu aika syvissä vesissä ja mielessä pyörii edelleen paljon, eikä itkulta meinaa toisinaan tulla loppua.

Olisinko voinut tehdä jotain toisin? Jotain enemmän ja paremmin? Oliko ennusmerkkejä, joita en vain huomannut?

Eläinlääkärin kanssa ei kuitenkaan voinut olla eri mieltä. Lähtö tuli yhtäkkiä, eikä mitään ollut tehtävissä. Se ei toki tätä luopumisen tuskaa helpota yhtään, mutta kai suru jossain vaiheessa hälvenee, edes hiukan?

Onneksi on kaikki kauniit muistot ja hetket, joita voi vaalia sydämessään ikuisuuksiin.

Kiitos P, että teit minusta mamin ensimmäistä kertaa ja paremman ihmisen jokaikinen päivä. Kiitos, että saimme olla kanssasi näinkin pitkään. Kaipaamme sinua valtavasti jo nyt. Olit (ja olet edelleen) paras pikkutassu, jonka tiedän. Mami loves you!

Vaalikaa rakkaitanne, koskaan ei tiedä milloin lähdön hetki koittaa.

xx

 

// Goodbyes are never easy. Love you forever my baby!

NEWBORN SHOOT

Hello! Blogi on taas elänyt omaa hiljaiseloaan: Elämän suuret ja pienet tapahtumat, ja nämä mielettömät toukokuun helteet! Siinäpä selityksiä kerrakseen. Paljon on kuitenkin ruudun toisella puolen tapahtunut. Pari viikkoa sitten saimme mm. nimen tälle ihastuttavalle pikkuneidille ja sain kunnian ottaa hänestä muutaman newborn -kuvan. Tässä niistä muutama.

viivi3_bw_small.png

 

Hassua muuten, miten kuvatessa mieleen tulvahti aivan ensimmäiset viikot myös oman minimiehemme kanssa ja Heliannan hänestä taltioimat kuvat. Kyllä kuvaaminen/kuvauttaminen kannattaa, kuvat jättävät jälkeensä niin kauniita muistoja ja niiden avulla pääsee hetkessä takaisin kyseiseen hetkeen kiinni. Se on taianomaista.

Kaunista ja ikimuistoista sunnuntaita, palataan taas pian!

xx

Ps. Helianna vaikuttaa pian Tampereella eli hoi kaikki manselaiset!

 

// My adorable niece photographed by me.

PEARLS

Toivottavasti loppuviikkonne ja viikonloppunne sujui mukavissa merkeissä! Me vietimme eilen ensimmäistä äitienpäivää ja täytyy kyllä sanoa, että tunteet olivat jokseenkin pinnassa. Olen niin kiitollinen jokainen päivä, niiden huonosti nukuttujen öidenkin jälkeen, että saan olla äiti tuolle pienelle tyypille. Hän on parasta, mitä tiedän. Todellinen helmi, niin kuin nämä lahjaksi saamani helmikorvakorutkin, joita olin toivonut.

äitienpäivä4_bw.png
Kalevala_jewellery2.png

Earrings Kalevala Koru

 

Toivottavasti poikanikin isompana ajattelee, että olen ollut helmi hänelle.

Aurinkoa ja mahtavaa maanantaita!

xx

// Pearls from my boys. Happy Mother's Day!

BECAUSE I'M HAPPY

Olen kokenut viime aikoina äärimmäistä onnen tunnetta siitä, että voin viettää nykyisin niin paljon aikaa Helsingin kodissamme, kaupungin sykkeessä, ystävien ympäröimänä. Miksikö?

Helsinki.png

Koska yksinkertaisesti rakastan Helsinkiä ja rakastan asua keskellä kaupunkia! Rakastan sitä, että kaikkialle on kävelymatka ja voin hakea vaikka aamukahvini kotikadun kahvilasta, jos niin haluan. Eritoten rakastan ihmisvilinää ja sitä, että voin ex tempore tavata ystäviä, lähteä syömään tai lasilliselle kelloon tai viikonpäivään katsomatta, koska aina on jokin paikka auki. Rakastan, että on ravintoloita, kulttuuritarjontaa ja tapahtumia, joista on varata valita. Rakastan myös sitä, että kaupungissa asuessa ei tavallaan ole koskaan yksin, sillä aina on elämää ympärillä. Ja ne ystävät, kun he ovat ympärillä, silloin pystyy mihin tahansa. Love this.

Toivottavasti sinäkin olet juuri siellä, missä on hyvä? Upeaa uutta viikkoa! 

xx

// Why I love Helsinki? Because it's fucking fabulous, just like my friends.

HYPPY TUNTEMATTOMAAN

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet huomata sivustolle jo ilmestyneen portfolio -alaotsikon, olen nimittäin ryhtynyt kaikessa hiljaisuudessa yrittäjäksi (whoop whoop)! 

freelancer_mari_kekale.png

Jatkossa sivusto siis palvelee myös suunnitteluasioissa ja portfolioni päivittyy blogin ohella.

Eli jos kaipaat graafista suunnittelijaa, apua tai ideoita henkilö- tai yritysbrändäykseen tai visuaaliseen ilmeeseen liittyen, I'm all yours! 

Täytyy vielä sanoa, että onhan tämä vähän hyppy tuntemattomaan, mutta olen tästä aivan hemmetin innoissani! Toivottavasti tekin? Pää pursuaa ideoita ja paljon on jo työn alla, stay tuned! Kiitos kannustajille ja rohkaisijoille, että saitte mut tekemään tämän. 

Dreams really don't work unless you do.

xx

 

// Jumping into new wee... into freelance life!