ALL STRIPES

Raidat ovat yksi tämän kesän ehdoton hitti. Siinä missä Marimekon tasaraita juhlii 50 -vuotis taivaltaan, pystyraidat ovat myös valloittaneet katukuvan. Erityisesti raitahousut ovat juuri nyt todella in ja näyttävätkin mielestäni ihanan raikkaalta valinnalta kuumaan kesäpäivään.

P5267387.jpg

Top & pants Object, shoes Vagabond, sunnies Dior

 

Oma raita-asuni on Objectilta. Ihana kevyt materiaali, ja mikä parasta, asu toimii yhdessä tai erikseen.

Miten mieletöntä muuten nämä säät! Täytyy todellakin nauttia jokaisesta hetkestä.

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

xx

 

// What I will be wearing this summer: Stripes, stripes and stripes.

SUMMER IN THE CITY

Viime päivät ovat olleet ihan uskomattomia, kesä todellakin tuli kertaheitolla! Mikä toki on ollut ihanaa, mutta aiheuttanut hiukan päänvaivaa, sillä...

15052018.png
15052018_3.png

Paper bag pants Vila, top Hugo Boss, headband Lindex

 

1. Viime kesä meni äitiysvaatteissa

2. Ykkösestä johtuen garderobissa ei ole tällä hetkellä juuri mitään päälle pantavaa.

Onneksi kuitenkin löysin pikaisella kaupunkikierroksella nämä liehulahkeet. Veikkaan näistä kesän lemppareita. Muuten, kaikki oikein hyvin auringon alla.

Toivottavasti sielläkin?

xx

 

// First outfit of the summer, yay.

 

PEARLS

Toivottavasti loppuviikkonne ja viikonloppunne sujui mukavissa merkeissä! Me vietimme eilen ensimmäistä äitienpäivää ja täytyy kyllä sanoa, että tunteet olivat jokseenkin pinnassa. Olen niin kiitollinen jokainen päivä, niiden huonosti nukuttujen öidenkin jälkeen, että saan olla äiti tuolle pienelle tyypille. Hän on parasta, mitä tiedän. Todellinen helmi, niin kuin nämä lahjaksi saamani helmikorvakorutkin, joita olin toivonut.

äitienpäivä4_bw.png
Kalevala_jewellery2.png

Earrings Kalevala Koru

 

Toivottavasti poikanikin isompana ajattelee, että olen ollut helmi hänelle.

Aurinkoa ja mahtavaa maanantaita!

xx

// Pearls from my boys. Happy Mother's Day!

MOIMOI ACCESSORIES

moimoi haastoi minut mukaan hauskaan What's in my bag -laukkuhaasteeseen. 

Mitä kannan aina mukanani, entä mitä yllättävää laukustani useimmiten löytyy ja kenen kanssa haluaisin vaihtaa laukkuja päikseen?

moimoi2.png
moimoi7_updated.png
moimoi1.png
moimoi3_updated.png
Yhteistyössä  moimoi accessories

Yhteistyössä moimoi accessories

Bag moimoi accessories

Kannan mukanani aina ainakin puhelinta, avaimia ja korttikoteloa, sekä Elisabeth Ardenin 8 hour huulivoidetta, johon olen totaalisen koukussa. Myönnettäköön, että näiden lisäksi laukustani löytyy useimmiten aika paljon vaikka mitä muutakin. Vitsailut laukkuni painosta eivät näin ollen ole aivan tuulesta temmattuja... Haastattelu kaikkine vastauksineen löytyy kokonaisuudessaan täältä, käykää lukaisemassa!

Jos moimoi ei ole entuudestaan tuttu, kannattaa tutustua. Merkki on tarinaansa ja arvojaan myöten ainutlaatuinen, ja mikä parasta merkki on helsinkiläinen! Lisää brändistä täällä.

Lämmin kiitos vielä moimoi:n koko tiimille ja erityisesti Minervalle tästä ihanasta yhteistyöstä! Kaltaisenne brändit (ja ihmiset) ovat kultaa. Ja mitä Ottoon tulee, hän pysyy kanssani varmasti ikuisuuden!

...to buy less and better quality, products that last long. Every item must be practical, timeless without sacrificing the good looks.

xx

 

// A brand to remember: moimoi accessories. Read more here!

SPRING VIBES

Keväässä on vain jotain niin maagista! Ne ensimmäiset kunnolla lämmittävät auringonsäteet, kevääseen heräävä kaupunki ja luonto, hiljalleen vihertävät nurmikot ja linnunlaulu, kepeämpi garderobi, kevään ensimmäiset terassikelit... Voisin jatkaa listaa loputtomiin!

blazer2.png
blazer1.png
blazer4.png

Viime päivät ovat viimeinkin vaikuttaneet sen verran lupaavilta, että nyt viimeistään täytyneekin kaivaa kevätgarderobi kunnolla talviteloilta. Excited much!

Ihanaa tiistaita,

xx

 

// Spring I'm soooo ready for you! Who's with me?