LUMENE LOVE

Tajusin eräänä päivänä tuttavalleni meikkituotteitani luetellessani, että puunaan nykyisin päivämeikkini lähes kokonaan Lumenen tuotteilla. Well done Lumene!

Muistan, että jo ihka ensimmäinen meikkivoiteeni silloin joskus oli Lumenen. Sittemmin matkan varrelle on toki sattunut hairahduksia, mutta merkki on mieluinen yhä edelleen ja tätä nykyäkin valikoimasta löytyy monta luottotuotettani. Juuri nyt alla olevat tuotteet ovat itselläni päivittäisessä käytössä ja näillä tuotteilla rakentuu arkena kehujakin kerännyt raikas päivämeikkini.

Lumene-2018.2.png

 

Meikkivoiteena minulla on Lumenen CC-voide tai vaihtoehtoisesti Instant glow beauty serum. Tällä hetkellä ainoastaan ripsivärini on toisesta tuoteperheestä, sillä ainakaan vielä Diorin It Lash -ripsivärin voittanutta en ole löytänyt - en edes Lumenelta! 

Olisi kiva kuulla löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Tai jotain mitä ehkä voisit suositella minulle?

Beauty -kategorian alla lisää omia lemppareitani!

 

xx

 

// My top 5 everyday make up essentials from Lumene.

NEW IN: ACO RENEWING FACE OIL

Öljyarsenaaliini on viimeisimpänä löytänyt tiensä Acon uudistava kasvoöljy, johon olen jäänyt totaalisen koukkuun. Tämä peittoaa jopa ehkä tämän Evolven ihastukseni, ehkä.

Aco-renewing-face-oil.png

Juuri nyt kasvot tuntuvatkin kaipaavan erityistä kosteutta, joten olen lätrännyt öljyllä aamuin illoin ja yrittänyt pitää extra hyvää huolta myös kosteutuksesta voiteiden avulla. Täällä lisää!

Kaunista viikkoa!

xx

 

// My love for face oils is never ending. The latest obsession is this Aco Renewing Face oil, pure love!

HAIR STUFF

Minulta kyseltiin taannoin, kuinka hoidan hiuksiani ja kuinka saan niistä niin kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset? Totta puhuen odotan ensi viikkoista kampaamokäyntiä, kuin kuuta nousevaa, sillä raskauden tuomat hormoonimuutokset ovat tehneet tehtävänsä myös kuontalolleni. Juuri nyt kärsin esim. järisyttävästä hiustenlähdöstä ja latvat kaipaavat kipeästi freesausta. Tässä kuitenkin muutama juttu, joilla uskon olevan vaikutusta kuontaloni kuntoon, vaikka lähtökohtaisesti minulla onkin luontaisesti vahvat ja hyväkuntoiset hiukset.

headband1.png

Eroon värikierteestä 

Nuoruusvuosina minut nähtiin pitkään tummanruskeassa tukassa, sittemmin olen kuitenkin palannut omaan väriini ja pitäytynyt siinä (viime syksyn hairahdusta lukuunottamatta). Nykyään hiuksiani ainoastaan raidoitetaan kevyesti. Tyviväri on omani. Vähäinen värjääminen on ehdottomasti vaikuttanut positiivisesti!

Vitamiinit

Veikkaan, että myös vitamiineilla (ravinnon lisäksi) on vaikutusta. Monivitamiini, sinkki ja d-vitamiini kuuluvat päivittäiseen vitamiinivarastooni. 

Öljyt & naamiot

Kotihoitona minulla on käytössä jatkuvasti hiusöljy ja naamio. Öljyä käytän päivittäin. Lisään sen kosteaan tukkaan. Naamiota käytän harvemmin, erityisesti silloin, kun hiukset tuntuvat kaipaavan tehokosteutusta. Tällä hetkellä hiusöljy ja naamio ovat molemmat Balmain:lta. Niitä voin lämmöllä suositella. Erityisesti öljyseerumi on kulkenut mukanani jo vuosia!

Ei rasitusta

Minut nähdään useimmiten hiukset auki. Arjessa käytän myös todella vähän hius- ja muotoilutuotteita. Hiukset föönään lähes päivittäin, mutta muuten hiukseni saavat olla "luonnontilassa" vailla turhaa rasitusta.

Säännölliset kampaamokäynnit lienee myös yksi positiivinen tekijä? Latvojen leikkaaminen tasaisin väliajoin pitää hiukset kunnossa ja kaksihaaraiset loitolla. Ensi viikkoa odotellessa!

xx

 

// My hair routines: 1) Keeping it natural 2) Eating my vitamins 3) Using masks, oils & serums 4) No daily strain 5) Visiting regularly a hairdresser.

TOP 5 KAUNEUSVINKIT

Tämä viikko on ollut hurjan kiireinen ja peilistä on myös vähäisten yöunien jälkeen katsonut aikamoinen zombie. Ajattelinkin jakaa teille kanssanne muutaman helpon ja hyväksi havaitun kauneusvinkin. 

portrait0501.2.png
portrait0501.3.png
portrait0501.1 kopio.png

Uni

Unen merkitystä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ei voi vähätellä. Etenkin näin vauva-arjessa unen merkityksen huomaa. Hyvin nukutun yön jälkeen kasvot ovat kirkkaammat ja mielikin kevyempi, kuin valvotun tai huonosti nukutun yön jäljiltä. 

Kuulas iho

Hehkuvan ja hyvinvoivan ihon takana on etenkin oikeanlaiset ja omalle ihotyypille sopivat meikki- ja ihonhoitotuotteet. Tässä kannattaa hyödyntää asiantuntijoiden apua, jos sopivia tuotteita ei tunnu itse löytävän. Moni iho-ongelma ratkeaa oikealla hoidolla, jossa oikeanlaiset tuotteet ovat avainasemassa. Myös kosteutus on ainakin itselleni kuulaan ihon ensiehto. Kosteuttavat naamiot ja öljyt auttavat itselläni pintakuivan ihon kanssa. Hyvä vinkki on myös jättää kosteuttava kasvonaamio vaikuttamaan koko yöksi. Toinen hyvä vinkki on säilyttää kasvonaamiota jääkaapissa, jolloin saa kivan virkistävän vaikutuksen jääkaappikylmästä naamiosta. Hehkua puolestaan saa taiottua kasvoille hetkessä esim. kuultovoiteella tai valopisaroiden avulla. Terve ja hyvinvoiva iho on kuitenkin hehkun a ja o. Täällä ja täällä muutamia lempituotteitani.

Vesi

Veden juonnin merkitystä ei myöskään voi liioin vähätellä. Huomaan ainakin itse heti sekä kasvoista että energiatasosta, olenko muistanut juoda päivän aikana riittävän paljon vettä. 

Sinkki & d-vitamiini

Myös vitamiinit kannattaa tsekata! Itselleni erityisesti sinkistä ja d-vitamiinista on ollut apua. Sinkki ja d-vitamiini paitsi lisäävät vastustuskykyä ja parantavat energiatasoa, on niistä usein apua myös iho-ongelmissa. Itse löysin aikoinaan avun temppuilevaan ihoon tuplatusta sinkki - ja d-vitamiiniannostuksesta. Myös sinkkivoide (se tuhdimpi) on jäänyt meikkipussin vakiovarusteeksi. Sinkkivoide nitistää näpyt ja rauhoittaa punottavaa ihoa. Kantsii kokeilla!

Jooga

Itselleni myös jooga toimii! Joogan jälkeen energiat virtaavat ja mieli ainakin on kevyempi! Mikä tahansa muukin liikuntamuoto toimii, kunhan tekeminen on itselle mieluista ja saa endorfiinit liikkeelle. Testasin taannoin ensimmäistä kertaa elämässäni myös avantouintia ja sen jälkeen olo vasta olikin mieletön! Jääkylmä vesi sai veren kiertämään koko kropassa ja kasvoille levisi uskomaton hehku. Pakko päästä kokeilemaan pian uudestaan!

Ulkoisilla seikoilla ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole mitään merkitystä. Hyvä olo lähtee sisältä ja sisäinen hyvä olo hehkuu myös ulospäin. Kauneinta on hyvä fiilis ja lämmin sydän. Hymy ja hyvät teot kaunistavat hetkessä ja ne muistetaan myös paljon paremmin, kuin pelkkä kaunis kuori.

Kaunista viikonloppua!

xx

 

// My top 5 beauty tips: 1) sleep 2) take care of your skin 3) drink water 4) eat your vitamins 5) smile. Simple as that.

TOP 5 BEAUTY PRODUCTS

Takana on perheen parissa vietetty rentouttava ja voimaannuttava viikonloppu, eli mitä erinomaisin fiilis aloittaa uusi viikko. Näiden tuotteiden avulla tämäkin viikko alkaa kuitenkin vielä vähän lempeämmin.

top5-beauty.png

Instant illuminizer Lumene, lip balm Chanel, cleansing cream Mia Höytö Cosmetics, facial oil Evolve, moisturising face mask Diego Dalla Palma

 

Erityisen innoissani olen tästä Mia Höydön uudesta puhdistusmaidosta. Tätä olen odottanut, sillä geelimäinen putsari on itselleni etenkin näin talviaikaan vähän liian kuivattava, mutta tämä! 10/10. Diego Dalla Palman tehokosteuttava naamio on puolestaan ollut kylpyhuoneeni vakiokamaa jo vuosia. Luottotuote, joka tuo aina kasvoille kaivattua kosteutta. Lumenen valopisaroilla taas saa hetkessä hipiälle pientä hehkua. Evolven ihastuttava öljy on itselleni uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi lisä kylpyhuoneeseen. Tästä ihmeöljystä en hevillä luovu, lisää juttua täällä. Täältä löydät puolestaan myös muutaman muun kauneussuosikkini.

Lempeää viikkoa,

M.

 

// My current beauty bests atm.