HOME SNEAK PEEK

Koti- ja sisustusjuttuja toivottiin, joten voilà tässäpä pieniä paloja kotoamme. 

home1.png
home6.png
home5.png
home10.2.png
home3.png

 

Jos sisustustyyliäni pitäisi kuvata olisi se tyylini mukaisesti simppeli ja skandinaavinen. Neutraaleja värejä, harkittuja juttuja, eikä mitään liikaa, jotta on tilaa olla ja hengittää. Keep it simple, tiedättehän.

Tässä kodissa meillä on rouhean betonilattian parina raikasta valkoista ja lämmintä puuta. Pääsääntöisesti värimaailma on neutraali mukaan lukien isot pinnat ja huonekalut. Kun värimaailma on suht neutraali, saa ilmettä vaihdeltua helposti esimerkiksi tekstiilein. Juuri nyt sinapinkeltaiset tyynyt ovat meillä talviteloilla ja tilalla ovat nämä harmaat samettipäälliset. Jouluksi sitten taas ehkä jotain muuta. Simple as that.

Kaunista kotoisaa keskiviikkoa!

M.

 

// Sneak peek into our home.

HYVÄN UNEN MERKITYS

Hyvän unen merkitys on korostunut entisestään näin vastasyntyneen vanhempana, niinpä olin äärimmäisen innoissani, kun sain kutsun Familonin hyvän unen iltaan. Illassa tutustuimme kevään 2018 mallistoihin ja lisäksi asiantuntijat analysoivat nukkumisasentomme. Kuinka mielenkiintoista!

Familon1.png
Familon2.png

Opin, että vartalon ja erityisesti selkärangan tulisi olla mahdollisimman suorassa linjassa nukkuessa. Myös rintakehän tulisi olla mahdollisimman "auki". Oikeanlainen patja ja tyyny erityisesti ovat avainasemassa hyvän nukkumisasennon löytämisessä. Niihin kannattaa siis satsata ja löytää juuri itselleen sopivat! Nukummehan lähes kolmasosan elämästämme.

Patja-asiat meillä on kunnossa, mutta illasta innostuneena olen päättänyt päivittää peitot ja tyynyt! Pehmeisiin lakanoihin ja kunnon muhkean peiton alle pujahtaminen vaan on parasta, ja tuntuu juuri nyt myös satsaamisen arvoiselta, kun yöunet ovat vauva-arjessa vielä vähän vähissä.

Ps. Marraskuussa Familon -tyynyt, -peitot, -untuvatyynyt ja -untuvapeitot saa 20% alennuksella!

M.

 

// I need more sleep!