CLASSICS

Laukut pakattu ja aamulento Pariisiin chekattu!

chanel-boy-bag.png

Bag Chanel, shirt Filippa K, watch Larsson&Jennings

Tässä kuvassa muuten kaikki klassikkoni, jotka pakkaan aina matkoille mukaan. Valkoinen kauluspaita, joka käy kaiken kanssa. Laukku, johon mahtuu juuri tarvittavat tykötarpeet ja kello, jottei nyt ainakaan lennolta myöhästy!

Paris here we come!

xx

PS. Blogissa saattanee olla hiljaista loppuviikon, mutta instaan kannattaa kurkata! Löydät minut sieltä nimellä avecmari

// All my favorites in a same pic!

KIITOLLINEN X 5

Loppuviikko pysäytti sillä tavalla, että kaikki tuntui taas asettuvan perspektiiviinsä. Elämä on hauras, eikä koskaan voi tietää milloin se päättyy. Siksi jokainen päivä tulisikin elää niin, että voi mennä kiitollisin mielin nukkumaan joka ikinen päivä. Kiitollisuudella on ihan mieletön voima, sitä kannattaa harjoittaa. Jos et usko, kannattaa kokeilla.

Tänään, minä olen kiitollinen erityisesti näistä asioista:

marjolein-delhaas.png
baby1.png
Sundays.png

Olen kiitollinen ja onnellinen, että saimme viettää pitkästä aikaa rauhallista viikonloppua ihan vain kotona. Sohvalla norkoilu koko perheen kera on parasta mitä tiedän!

Olen kiitollinen ja onnellinen, että 11 -vuotias chihuahuarouvamme on edelleen kanssamme. Hän on niin rakas ja ainutlaatuinen!

Olen kiitollinen ja onnellinen tulevasta Pariisin reissustamme. Täällä lisää siitä, miksi Pariisi on minulle niin tärkeä.

Äärimmäisen kiitollinen olen myös joka päivä pienestä ihmeestämme, joka ilahduttaa hymyllään ja hyväntuulisuudellaan joka ikinen päivä. Olen todella kiitollinen, että kaikki on sujunut hänen kanssaan niin hyvin.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: Olen kiitollinen tästä päiväkahvista, jota juuri nyt saan nautiskella rauhassa. Ne arjen pienet ilot, kuulkaas.

Kiitollista viikkoa!

xx

M.

 

// The things I'm grateful for right now. A grateful heart is magnet for miracles, you know.

 

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Muistoja Pariisista ja kuvia viime vuodelta!

paris-diary4.png
paris-diary3.png
paris-diary9.png
paris-diary8.png

Pariisiin on aina ihana palata, ei vain vaihtoaikaisten muistojen vuoksi, vaan muutenkin. Kaupungissa vain on itselleni sitä jotakin. Kaikki kahvilat, boulangeriet, kuvankauniit maisemat, historialliset rakennukset, loputtomat shoppailumahdollisuudet ja suuren kaupungin boheemi tunnelma. Siinäpä ne asiat, jotka itseäni tässä kaupungissa viehättävät. Romanttisen ranskan kielen lisäksi!

Pariisista on tullut merkityksellinen myös minulle ja puolisolleni. Seurustelumme alkuaikoina asuin Pariisissa ja mieheni ramppasi luonani. Sittemmin olemme reissanneet Pariisiin myös töiden puolesta ja nyt Pariisi on bébémme ensimmäinen ulkomaanmatka, kun ensi viikolla matkaamme jälleen tähän rakkauden kaupunkiin. Se jos jokin tuntuu erityiseltä. 

Paris is always a good idea.

M.

Ps. Täällä muutama shoppailuvinkki, jos Pariisin second hand putiikit kiinnostavat!

 

// Throw back to last year's trip to Paris. Luckily we see again next week, can't wait! There's just something about this city.

 

HOME SNEAK PEEK

Koti- ja sisustusjuttuja toivottiin, joten voilà tässäpä pieniä paloja kotoamme. 

home1.png
home6.png
home5.png
home10.2.png
home3.png

 

Jos sisustustyyliäni pitäisi kuvata olisi se tyylini mukaisesti simppeli ja skandinaavinen. Neutraaleja värejä, harkittuja juttuja, eikä mitään liikaa, jotta on tilaa olla ja hengittää. Keep it simple, tiedättehän.

Tässä kodissa meillä on rouhean betonilattian parina raikasta valkoista ja lämmintä puuta. Pääsääntöisesti värimaailma on neutraali mukaan lukien isot pinnat ja huonekalut. Kun värimaailma on suht neutraali, saa ilmettä vaihdeltua helposti esimerkiksi tekstiilein. Juuri nyt sinapinkeltaiset tyynyt ovat meillä talviteloilla ja tilalla ovat nämä harmaat samettipäälliset. Jouluksi sitten taas ehkä jotain muuta. Simple as that.

Kaunista kotoisaa keskiviikkoa!

M.

 

// Sneak peek into our home.

TOP 5 BEAUTY PRODUCTS

Takana on perheen parissa vietetty rentouttava ja voimaannuttava viikonloppu, eli mitä erinomaisin fiilis aloittaa uusi viikko. Näiden tuotteiden avulla tämäkin viikko alkaa kuitenkin vielä vähän lempeämmin.

top5-beauty.png

Instant illuminizer Lumene, lip balm Chanel, cleansing cream Mia Höytö Cosmetics, facial oil Evolve, moisturising face mask Diego Dalla Palma

 

Erityisen innoissani olen tästä Mia Höydön uudesta puhdistusmaidosta. Tätä olen odottanut, sillä geelimäinen putsari on itselleni etenkin näin talviaikaan vähän liian kuivattava, mutta tämä! 10/10. Diego Dalla Palman tehokosteuttava naamio on puolestaan ollut kylpyhuoneeni vakiokamaa jo vuosia. Luottotuote, joka tuo aina kasvoille kaivattua kosteutta. Lumenen valopisaroilla taas saa hetkessä hipiälle pientä hehkua. Evolven ihastuttava öljy on itselleni uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi lisä kylpyhuoneeseen. Tästä ihmeöljystä en hevillä luovu, lisää juttua täällä. Täältä löydät puolestaan myös muutaman muun kauneussuosikkini.

Lempeää viikkoa,

M.

 

// My current beauty bests atm.