BACK IN BUSINESS

Härreguud onpa tosiaan tovi vierähtänyt, kun olen viimeksi avannut tämän ikkunan. Täällä kuitenkin ollaan, sydän surusta vähän kepeämpänä jo ja koko alkukesän stressanneet asuntoasiat järjestyneinä. Pieni miehemmekin kävelee jo ja nukkuu viimein (!) kokonaisia öitä. Kesä on siis todella tehnyt tehtävänsä tässäkin.

Shirt Filippa K, skirt 2nd day, shoes Adidas

 

Korkkarin kotimme myytiin kesän alussa ja uusi koti löytyi onneksemme vain kahden korttelin päästä. Uudessa kodissamme on juuri päättynyt putkiremontti, mutta muutoin tarkoituksenamme on remontoida kaikki aikalailla lattiasta kattoon. Eli kunhan vain osaavat tekijät löytyvät (saa vinkata), remonttia pukkaa. Ajattelin jakaa kanssanne remontin edistymistä ja ideoita myös täällä. Toivottavasti tykkäätte ajatuksesta?

Sellaista. Toivottavasti kaikki hyvin myös siellä? Ciao ja palataan pian!

xx

 

// Hello, long time no see!

SUMMER VIBES

Hello, long time no see! Suru-uutisen jälkeen on ollut jotenkin vaikea palata sorvin ääreen ja somen päivittämisen sijasta yhdessäolo rakkaiden kanssa on tuntunut entistä tärkeämmältä kesästä nauttien.

P5247342.png

Mutta täällä ollaan ja kaikki on hienosti! Ja jos kaikki menee hyvin, saan jakaa parin viikon kuluttua kanssanne jännittäviä uutisia. Se antaa uutta suuntaa myös tälle sivustolle.

Nyt kuitenkin nauttimaan siitä kesästä. Voikaa hyvin!

xx

 

// It's been a while, but just wanted to say hi! All good everything, enjoying summer with this mini man. Hopefully I can share some exciting news with you soon. Until then, happy summer!

GOODBYES

Viime viikko oli elämäni raskain. Tuli päivä, jota olin pelännyt pitkään. Menetimme yllättäen rakkaan pikkutassumme.

Peanut.jpg

Tapahtuneesta johtuen viime päivät on valehtelematta uitu aika syvissä vesissä ja mielessä pyörii edelleen paljon, eikä itkulta meinaa toisinaan tulla loppua.

Olisinko voinut tehdä jotain toisin? Jotain enemmän ja paremmin? Oliko ennusmerkkejä, joita en vain huomannut?

Eläinlääkärin kanssa ei kuitenkaan voinut olla eri mieltä. Lähtö tuli yhtäkkiä, eikä mitään ollut tehtävissä. Se ei toki tätä luopumisen tuskaa helpota yhtään, mutta kai suru jossain vaiheessa hälvenee, edes hiukan?

Onneksi on kaikki kauniit muistot ja hetket, joita voi vaalia sydämessään ikuisuuksiin.

Kiitos P, että teit minusta mamin ensimmäistä kertaa ja paremman ihmisen jokaikinen päivä. Kiitos, että saimme olla kanssasi näinkin pitkään. Kaipaamme sinua valtavasti jo nyt. Olit (ja olet edelleen) paras pikkutassu, jonka tiedän. Mami loves you!

Vaalikaa rakkaitanne, koskaan ei tiedä milloin lähdön hetki koittaa.

xx

 

// Goodbyes are never easy. Love you forever my baby!

NEWBORN SHOOT

Hello! Blogi on taas elänyt omaa hiljaiseloaan: Elämän suuret ja pienet tapahtumat, ja nämä mielettömät toukokuun helteet! Siinäpä selityksiä kerrakseen. Paljon on kuitenkin ruudun toisella puolen tapahtunut. Pari viikkoa sitten saimme mm. nimen tälle ihastuttavalle pikkuneidille ja sain kunnian ottaa hänestä muutaman newborn -kuvan. Tässä niistä muutama.

viivi3_bw_small.png

 

Hassua muuten, miten kuvatessa mieleen tulvahti aivan ensimmäiset viikot myös oman minimiehemme kanssa ja Heliannan hänestä taltioimat kuvat. Kyllä kuvaaminen/kuvauttaminen kannattaa, kuvat jättävät jälkeensä niin kauniita muistoja ja niiden avulla pääsee hetkessä takaisin kyseiseen hetkeen kiinni. Se on taianomaista.

Kaunista ja ikimuistoista sunnuntaita, palataan taas pian!

xx

Ps. Helianna vaikuttaa pian Tampereella eli hoi kaikki manselaiset!

 

// My adorable niece photographed by me.

PEARLS

Toivottavasti loppuviikkonne ja viikonloppunne sujui mukavissa merkeissä! Me vietimme eilen ensimmäistä äitienpäivää ja täytyy kyllä sanoa, että tunteet olivat jokseenkin pinnassa. Olen niin kiitollinen jokainen päivä, niiden huonosti nukuttujen öidenkin jälkeen, että saan olla äiti tuolle pienelle tyypille. Hän on parasta, mitä tiedän. Todellinen helmi, niin kuin nämä lahjaksi saamani helmikorvakorutkin, joita olin toivonut.

äitienpäivä4_bw.png
Kalevala_jewellery2.png

Earrings Kalevala Koru

 

Toivottavasti poikanikin isompana ajattelee, että olen ollut helmi hänelle.

Aurinkoa ja mahtavaa maanantaita!

xx

// Pearls from my boys. Happy Mother's Day!