REMONTTI UPDATE

Jo vain aika rientää! Viimeisestä päivityksestä on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Uusi arki on alkanut sen verran vauhdikkaasti, että päivätöiden, sekä päiväkoti -ja remonttirumban lisäksi aikaa ei ole liiemmin ollut päivitellä mitään. Kaikki on kuitenkin sujunut hyvin ja remontti suurin piirtein suunnitelmien mukaan, vaikkakin tahti on uuden arjen myötä vähän verkkainen. Remonttifirma ja vanhempani ovat kuitenkin olleet projektissa korvaamaton apu. Ilman heitä tuskin olisimme saaneet aikaiseksi mitään.

reno.png


Pääsimme kuin pääsimmekin etenemään alkuperäisen suunnitelmamme mukaisesti (remontti osa I täällä) ja uutta keittiötä odottelemme jo saapuvaksi parin viikon kuluttua. Muutenkin kaikki on onneksemme sujunut ilman suurempia yllätyksiä. Työlista näyttää tällä erää tältä…

Tähän mennessä tehtyä:

- Vanhojen väliseinien purku & uusien rakentaminen suunnitelman mukaisesti

- Uuden keittiön putki- ja sähkötyöt

- Takan purku

- Eteisen vanhojen kaappien purku

- Uuden vaatehuoneen rakentaminen vanhaan alkoviin

- Eteisen ja vaatehuoneen valaistuksen uusiminen

- Vanhan piian oven sulku ja levyttäminen umpeen

- Eteisen uuden avohyllyn rakentaminen

Uusia ja vanhoja seiniä on myös tasoitettu ja pohjamaalaattu, ja hommaa tämän puitteissa riittää edelleen. Seuraavana työlistalla on keittiön valaistus ja seinien viimeistely.

Työlistalla vielä:

- Uuden takan asennus

- Uuden keittiön asennus

- Vanhan keittiön purku

- Vanhan keittiön muuttaminen makuuhuoneeksi

- Vaatehuoneen lasiovien asennus

- Seinien maalaus kauttaaltaan

- Uusien sisäovien asennus

- Lattian hionta

- Jalkalistojen asennus


Huh, kyllähän tässä on vielä tekemistä. Mutta hiljaa hyvä tulee?

Leppoisia sunnuntaipäiviä ja valmista kotia odotellessa!


xx

#WEEKEND

Viikonloppu opetti taas sen, että aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan irtiotto arjesta voi onnistua myös kotikaupungissa.

Radisson_Seaside_Helsinki.png

Perjantai-aamuna suuntasimme ystäväni kanssa Kämp Spa:han saunomaan. Meille molemmille oli varattuna myös hoidot ja täytyy sanoa, että 80 minuutin Stressbuster -hoito oli juuri sitä, mitä hiukan ylikierroksilla ja vähillä yöunilla käyvä (äiti)ihminen voi tarvita. Ah. Taivaallinen lepohetki keskellä kaupunkia käynnisti viikonlopun täydellisesti! 

Viikonloppuna vietimme puolestaan ex tempore yön hotellissa kera koko perheen, kiitos San Fransiscosta saapuneiden Airbnb vieraiden. Kuinka voikaan olla olo uudesti syntynyt vain yhden hotelliyön jäljiltä?

Täytynee varmaan harrastaa tällaista itsensä hemmottelua hiukan useammin. 

Lempeää uutta viikkoa!

xx

 

// Mini holiday in your home town? Yep, it works.